Čestitke

Naša bivša manekenka rodila je drugo dijete i otkrila je ime koje je dala svojoj kćeri

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Sarah Josipović
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Sarah Josipović
14.01.2021.
u 15:06
Sarah Josipović i Jan Jerič postali su roditelji djevojčice, a već imaju i sina Maka.
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica i bivša manekenka Sarah Josipović i njezin partner Jan Jerič dobili su drugo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Leni.

- Upoznajte Leni Jerič. 13.1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji - napisala je Sarah uz fotografiju s Leni snimljenu u rodilištu. Sarah i Jan roditelji su i malenog Maka koji se rodio u lipnju 2019. godine i koji se sigurno veseli dolasku seke kući. Da svoju unučicu primi u ruke jedva čeka i baka Suzy Josipović Redžepagić koja je na Facebooku napisala:

Foto: Instagram

- Najsretnija baka na svijetu sam. Uz najslađeg unuka Makića, na svijet je stigla i mala principessa Leni. Jedva čekam vidjeti je, zagrliti, stisnuti, izljubiti, pomaziti... Mama Sarah Josipović i Leni su dobro, to je najvažnije.

Čestitke su sretnoj mami stigle od brojnih poznati Hrvatice od Ive Radić, Ljupke Gojić Mikić, Nine Badrić, Anite Dujić do brojnih drugih. Sarah i Jan u vezi su više od tri godine, ali još se nisu odlučili svoju ljubav ozakoniti brakom i kako je Sarah jednom prilikom rekla taj papir im ne treba da bi im potvrdio koliko se vole.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
Linomedo
17:20 14.01.2021.

5g? Puno si reko