IZGLEDA NEVJEROJATNO

Naša bivša glumica više nije bucka! U godinu dana izgubila je 14 kilograma

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
29.09.2016., Zagreb - Vitomira Loncar u Maloj sceni promovirala je posljednje izdanje knjige Slamka spasa te se oprostila od kulturne javnosti uoci odlaska u Kinu
Foto: Privatni album
Vitomira Lončar
Foto: HRT
Vitomira Lončar
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
29.09.2016., Zagreb - Vitomira Loncar u Maloj sceni promovirala je posljednje izdanje knjige Slamka spasa te se oprostila od kulturne javnosti uoci odlaska u Kinu
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Instagram
24.08.2020.
u 18:50
Bivša voditeljica Vitomira Lončar zbog korone se vratila iz Kine u Hrvatsku te je otkrila sve o svom gubitku kilograma.
Pogledaj originalni članak

Nasmijanu glumicu Vitomiru Lončar mnogi pamte kao bucku, ali ona se sada može pohvaliti ogromnim uspjehom o gubitku čak 14 kilograma kroz godinu dana, a na Facebooku je otkrila cijeli put tog mukotrpnog putovanja.

Naime, nakon prošlogodišnjeg redovitog sistematskog pregleda na sveučilištu Eurasia University u Xi’anu liječnica je 61-godišnjoj Vitomiri i njezinu 67-godišnjem suprugu Ivici Šimiću upozorila na način života koji je podrazumijevao prehranu i prekomjernu težinu. Nalaz ju je šokirao te je odlučila poraditi na svojoj transformaciji.

- Vidim da su mnogi odlučili krenuti u promjenu, pa evo, da podijelim naša iskustva - započela je Lončar na Facebooku.

- U početku sam probala jedino što sam znala, a to je da počnem gladovati. Rezultat je bio mizeran, a ja sam se osjećala još gore od toga. I onda, prije godinu dana, na jednoj ženskoj grupi na WeChatu (u Kini se život odvija na WeChatu) pitala sam žene da podijele iskustva i ima li neka koja prolazi muku kao i ja - opisuje u svojoj objavi spominjući kako joj se tada javila jedna gospođa sa savjetima oko prehrane koje je počela slušati.

- Ja sam fotografirala svaki obrok, a usput, krenula s ključnom promjenom: počela sam vježbati. Nikad nisam mislila da ću vježbati i da će mi utezi i trakice biti nešto kao "dobar dan". Ali eto, vremena se mijenjaju. Na željenu kilažu (ispod 60kg) došla sam već do kraja 2019. godine, ali pravi posao, izgradnja mišićne mase, tek je krenula. Napokon se u 2020. vjezbanju priključio i Ivica, koji je, samo što je kuhao za nas dvoje, bez vježbanja,izgubio 8 kg. Rezultati su vidljivi, a još više od toga - osjete se. Trebam li reći da smo novi ljudi? Zdraviji? - pohvalila se Vitomira, a na fotografijama se vidi njezina nevjerojatna transformacija.

Foto: Instagram

- Bez stručne pomoći nikada ne bismo postigli da u sedmom destljeću budemo najbolja varijanta sebe. Fizički, a to se itekako reflektira na psihičko stanje. Ukratko, nikada nije kasno krenuti brinuti o svom zdravlju! Uporno vježbanje, pravilna ishrana, a uz stručno vodstvo, i rezultat mora doći! - poručila je kroz ohrabrenje.

Podsjetimo, naša glumica Vitomira Lončar zadnje tri godine živi u Kini, gdje je njezin suprug Ivica Šimić dobio posao u kineskom Xi'anu. U siječnju se Vitomira se putem Facebooka javila zabrinutim prijateljima i poručila kako nemaju razloga za brigu jer  koronavirusa nema u njihovoj provinciji. Nedugo nakon toga Vitomira i Ivica otišli su mjesec dana na godišnji odmor na Filipine i nadali su se kako će se u međuvremenu situacija s virusom smiriti, ali to se nije dogodilo.

"Dragi prijatelji, približava se kraj našim praznicima na Filipinima, ali ne kako smo očekivali. U međuvremenu se epidemija novog virusa proširila, a u kvart u kojem živimo više nije moguće ući. Do daljnjega. Avionske karte su nam otkazane. Živi smo i zdravi, sretni i zahvalni zbog toga, ali izbačeni iz svog života", javila se tada.


 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
21:42 24.08.2020.

uvijek je sklona pretjeranom eksponiranju

ZA
zadar1
19:25 24.08.2020.

odvratna