NA TENISKOM MEČU

Naša atraktivna novinarka pozirala u uskoj haljini, pratitelji joj poručili: 'Obaraš s nogu i ostavljaš bez riječi'

Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Fani Stipković
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: reuters
Foto: Promo
Foto: Instagram/ fanistipkovic
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.12.2021.
u 16:48
Voditeljica i novinarka Fani Stipković oglasila se i nakon pobjede naših tenisača. „Hrvatska u finalu Davis Cupa! Bravo Nikola, Mate i čitava ekipa“, kratko je napisala na InstaStoryju.
Pogledaj originalni članak

Naša atraktivna voditeljica i novinarka Fani Stipković (38) jučer je na Davis Cupu u Madridu pratila hrvatske predstavnike. Fani je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije na kojima pozira na tribinama u uskoj, kratkoj, sivoj haljini. Na svojem Storyju objavila je još jednu fotografiju. U komentarima u joj pratitelji pisali same komplimente. „Kakva ljepotica. Top top top“, poručili su joj. „Obaraš s nogu i ostavljaš bez riječi“, pisali su njezini pratitelji, a dodali su i emotikone srca. 

Stipković se oglasila i nakon pobjede naših tenisača. „Hrvatska u finalu Davis Cupa! Bravo Nikola, Mate i čitava ekipa“, kratko je napisala na Storyju.

Podsjetimo, Fani je nakon studija u Hrvatskoj preselila u Madrid te tamo pokrenula i vlastiti kanal 'Fani TV' na kojem se emitiraju ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatim i poduzetnicima, kao i lifestyle sadržaj. Na svojim društvenim mrežama ima više skoro 85.000 pratitelja, a uz svoje poslovne uspjehe pokazuje i kako trenira.

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: 'Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HU
Humbleandhonest
15:04 05.12.2021.

Plastičnija od pvc-a. Strašno.