Nakon pobjede u showu

Naš poznati glumac na meti perverznjaka: 'Prestanite mi slati gole fotografije'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Slavko Sobin
Foto: Instagram
Slavko Sobin i Nataša Janjić
Foto: Nova TV
13.07.2019.
u 13:43
Slavko Sobin kaže da mu je inbox zatrpan fotografijama intimnih dijelova tijela kojemu neprestano šalju obožavatelji na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Glumac Slavko Sobin ovo ljeto provodi radno. Nakon pobjede u showu 'Ples sa zvijezdama' otvorili su mu se novi projekti zbog kojih, kako kaže, uopće nema vremena za privatan život. - Ovu godinu ne stignem imati privatni život i to mi je okej jer sam zaželio jako radnu godinu. Dapače, bilo mi je i dosta privatnog života i sad ovo malo što imam, dosta mi je - otkrio je glumac za IN magazin.

A osim novih projekata pobjeda u showu Nove TV donijela mu je i nove obožavatelje, a s nekima od njih Slavko muku muči zbog neprestanog zatrpavanja neprimjerenim fotografijama. Naime, Sobin se požalio da mu u inbox često stižuobnažene fotografije koje mu šalju sami obožavatelji.

- Imam puno tuđih fotografija među porukama na Instagramu. Izbrišem ih i blokiram. Ljudi, nemojte mi molim vas slati slike intimnih dijelova tijela - kazao je Sobin. Dodao je i kako u svom telefonu ima podjednako i svojih golih fotografija, a njih, kako kaže, snima samo kako bi vidio napredak u teretani.

Otkrio je i kako niti jednu ulogu do sada nije dobio 'preko kreveta'. - Da jesam, priznao bih. Govorio sam u početku da je to okej, jer to je ionako prvi korak, kasnije se ionako moraš dokazati, ali nisam dobio uloge preko kreveta - napomenuo je Sobin.

Pogledajte i tko se našao na listi najzgodnijih Hrvata.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Apsalar
Apsalar
17:13 13.07.2019.

A sve nešto zamaskirano "ni u rodu ni u spolu"... pa lipo recite i vi i on- homoseksualac i točka.... šta sad tu kružite ka mačak oko vruće kaše... koga briga i tako te "hrvatske" filmove i serije koje snimaju i glume ljevičari nitko ne gleda osim njih i rodbine im...iz izuzetke kvalitetnijih (iako još uvijek jugonostalgičnih) Crno bijeli svijet...

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
14:26 13.07.2019.

Od koga dobiva gole slike? Muškarci ili žene?

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
17:36 13.07.2019.

Vjerojatno se radi o penisima