bez šminke

Naš najskuplji nogometaš proslavio rođendan, sve iznenadio prirodan izgled njegove supruge

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
07.05.2020.
u 14:31
Uz njega je pozirala njegova dugogodišnja supruga, a sve je iznenadio njezin prirodan izgled.
Pogledaj originalni članak

Najskuplji nogometaš Hrvatske Mateo Kovačić proslavio je svoj 26. rođendan uz suprugu Izabel, slatku tortu i brojnim čestitkama diljem svijeta. Skromni Mateo svima se zahvalio na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj su supružnici nasmijani uz tortu okruženi balonima.

"Hvala vam svima na lijepim rođendanskim željama, dobar je osjećaj biti godinu dana stariji", napisao je nogometaš.

Foto: Instagram
Izabel Kovačić objavila fotku iz djetinjstva
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Uz njega je pozirala njegova dugogodišnja supruga, a sve je iznenadio njezin prirodan izgled. Lijepa Izabel pozirala je u kariranoj košulji s jednostavnom frizurom i bez make-upa.

Poseban datum obilježila je i ona na svom Instagram profilu te je objavila fotografiju s njihovog romantičnog putovanja na kojoj je Mateo na predivnoj pješčanoj plaži.

"...s tobom. Sretan rođendan mužu. Želim ti sve najbolje, znaš to", napisala je Izabel, a Mateo se odmah javio u komentarima i zahvalio porukom ljubavi. 

"Hvala ženo moja. Volim te", napisao joj je.

Foto: Screenshot

Par je, čini se, zaljubljeniji no ikad, a u vrijeme izolacije nalaze se u Zagrebu, a iz Londona su došli odmah nakon potresa kako bi bili uz prijatelje i obitelj.

Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u Sesvetama gdje se ona preselila iz Švicarske, a nakon sedam godina veze, ljubav su okrunili brakom 2017. godine. Ove godine proslavili su deset godina svoje ljubavi objavivši fotografije sa samih početaka. Par se upoznao u župi u Sesvetskim Selima, gdje su oboje aktivno sudjelovali u aktivnostima župe; Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Predivna Izabel Kovačić mnogima je za oko zapela još 2015. godine nakon što je Mateo potpisao za kraljevski klub Real Madrid. Pomalo samozatajna Izabel u kratko vrijeme postala je miljenica Španjolaca koji su je hvalili ponajprije zbog nevjerojatne ljepote i istančanog modnog ukusa. 
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CR
crohumans
16:54 07.05.2020.

Ovakve članke o bajkovitim životima i plivanju u novcu šaljite preporučeno na adrese svima koji su dobili ili će dobiti otkaze ! Kojima će propasti obrti i opg-i.

MA
Mary5
17:35 07.05.2020.

Ne zanimaju nas starlete