'JER JE TO PROTUZAKONITO'

Naš glumac postao tata, nije smio biti na porodu, a objavom je raznježio mnoge: 'Spasila me'

Foto: Instagram/Facebook
Jan i Vika Kerekeš
Foto: Instagram/Facebook
Jan i Vika Kerekeš
Foto: Instagram/Facebook
Jan i Vika Kerekeš
Foto: Instagram/Facebook
Jan i Vika Kerekeš
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: PR
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Facebook
Jan i Vika Kerekeš
Foto: Facebook
Jan i Vika Kerekeš
Foto: Facebook
Vika Kerekeš
27.11.2020.
u 08:31
Glumac i pjevač Jan Kerekeš i njegova supruga Vika postali su roditelji. Jan je u emocionalnoj objavi na Facebooku podijelio s prijateljima i pratiteljima sretne vijesti, a istu je lajkalo preko tisuću ljudi.
Pogledaj originalni članak

U obitelj Kerekeš stigla je prinova. Naime, glumac i pjevač Jan Kerekeš te njegova supruga Vika postali su roditelji djevojčici Uni. Par je u lipnju zanimljivim videom objavio da će u njihovu obitelj stići beba, a Jan je pratiteljima na Facebooku u emotivnoj objavi praćenu slikom svoje supruge Vike, obznanio da je malena stigla na svijet.

- Ovo je moja ljubav. Zove se Vika - započeo je emocionalno glumac.

- U vrijeme kad se ne smijemo držati za ruke, zagrliti se, poljubiti. U vrijeme kad se bojimo disati, živjeti. U vrijeme kad se prividno zdravi ljudi smiju bolesnima i raduju tuđoj nesreći, tuđoj boli. U vrijeme kad svatko može vrijeđati svakoga, pljuvati i ranjavati, a istovremeno se skrivati iza lažnog imena jer svoje nema, niti je ikad imao. U vrijeme kad pucaju srca koja više nikad nećemo moći spojiti, jer ne znamo od kuda početi. U vrijeme kad ne možemo biti jedni uz druge jer je to protuzakonito - kaže Jan u objavi te nastavlja:

"Upravo u to vrijeme, moja ljubav je na svijet donijela božanstvenu malu djevojčicu Unu. Moja ljubav je rodila novu ljubav. Još veću nego što sam mislio da moguće. Spasila me. Promijenila me u trenutku. Zauvijek. Ljubavi moja, zahvalan sam ti i bit ću ti zahvalan do kraja života. Unu još ne poznajem. Upoznat ću ju za nekoliko dana. Ne znam što ću tada osjećati, ali ono što znam je da nema toga što će me zaustaviti da vas zagrlim i poljubim. Volim vas", napisao je na kraju, a kroz tisuće lajkova objavu su pozdravili njegovi brojni pratitelji te čestitali od srca na dolasku prinove.

Foto: Facebook
Vika Kerekeš

Podsjetimo, prije pet godina odlučili su uploviti u bračnu luku nakon 9 godina veze, a vjenčanje se održalo u samom srcu Varaždina, gradskoj vijećnici. Gosti su se zabavljali do dugo u noć u Restoranu "Fontana" kraj varaždinskog aerodroma, a svirali su im bendovi Spice Grills, dElvis i DJ Mario Kovač, a dečki iz njegova banda Cold Snap bili su među najveselijima na svadbi.

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Nova TV, RTL
Jan Kerekeš
Foto: Nova TV
Jan Kerekeš

- Moram priznati da sam bio jako uzbuđen, hvala Viki što ima povjerenja u mene i što je tu ulogu dodijelila baš meni. Mi smo jako jednostavni i veseli, takvi ćemo sigurno i ostati. Život nosi svoje, pa neka nosi i nas. Volimo se, poštujemo se i znamo da je pred nama sve samo najbolje - rekao je Jan tada medijima, a njegovo lice vrlo je česta pojava na malim ekranima pa smo ga tako mjogli gledati u seriji "Vatre ivanjske", "Najbolje godine, "Stipe u gostima" te "Bitange i princeze".

U lipnju nam je otkrio kako je započela njihova ljubavna priča.

Upoznali su se, kaže on, dok su išli u gimnaziju, ali tri godine mlađu Viku spazio je tek na jednom od koncerata njegovog benda Cold Snap nešto kasnije. - Tamo sam ju zamijetio i od tad je ne puštam - kazao nam je s najvećim osmijehom, koji je sa suprugom započeo veliko životno poglavlje roditeljstva malenoj djevojčici Uni. 

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Odojak
Odojak
09:03 27.11.2020.

Da nebi bilo kao Doris Pinčić, bolje šuti i ne naslikavaj se