presretna je

Naomi Campbell je postala majka u 51. godini: 'Nema veće ljubavi'

Foto: Profimedia
Foto: IPA/PIXSELL
Naomi Campbell
Foto: IPA/PIXSELL
Naomi Campbell
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.05.2021.
u 17:40
Naomi je objavila fotografiju s bebom čije nožice drži u rukama, napisala je da je riječ o djevojčici no nije htjela otkriti njezino ime.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih supermodela svih vremena, Naomi Campbell(50) na društvenim je mrežama objavila kako je postala majka. Naomi je objavila fotografiju s bebom čije nožice drži u rukama, napisala je da je riječ o djevojčici no nije htjela otkriti njezino ime. 

- Prekrasni mali blagoslov je odabrao mene da budem njezina majka. Počaščena sam što ću u životu imati ovu nježnu dušu i nema riječi kojima bih to mogla opisati tu povezanost koju ću dijeliti sa svojim anđelom cijeli svoj život. Nema veće ljubavi - napisala je kratko Campbell. 

Foto: Instagram

Naomi je nedavno priznala kako stalno misli o tome da bi htjela imati djecu i postati majka. 

Prije dvije godine kazala je ipak, da još nije spremna za taj korak te da će vidjeti što joj svemir donese. 
Nije htjla dijeliti više detalja, te nije otkrila je li trenutačno u vezi.  Naomi je poznata po teškoj naravi, te je često izazvala incidente. Osim milijardera Vladislava Doronina ljubila je i velike svjetske zvijezde, ali i poznate bogataše. Bila je u vezi s glumcem Robertom de Nirom, Adamom Claytonom, basistom benda U2, glazbenikom Tommyjem Leejem, boksačem Mikeom Tysonom, te talijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom.

VIDEO Albina večeras nastupa na Eurosongu: Među neke od izvođača probio se koronavirus

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
Stipan
18:29 18.05.2021.

Ko je ćaća diteta ili je iz bočice.