nije mu lako

Nakon tragičnog gubitka sina, naš pjevač progovorio o raspadu braka

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
Foto: PROMO
Zdravko Škender
Foto: Zarko Basic,Marin Tironi/Pixsell
Foto: PROMO
Zdravko Škender
29.05.2020.
u 11:49
Naime, Izgubio je majku, brata, a u siječnju ove godine i 39-godišnjeg sina Tomislava.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Zdravko Škender progovorio je o tragedijama koje su ga snašle u zadnjih pet godina. Naime, Izgubio je majku, brata, a u siječnju ove godine i 39-godišnjeg sina Tomislava.

Otkrio je sada i da mu se raspao brak. 

- Žao mi je što se moj brak raspao. Znači, ostao sam jedan poželjni neženja. Cure i djevojke, izvolite -  našalio se u emisiji IN Magazin. Kazao je kako sve rane uspijeva zaliječiti glazbom. 

- Sve te poteškoće i kalvarije uspijevam svladati uz vjeru u Boga , molitve i uz moje pjesme koje su smisao mog života - rekao je.
Šibenski pjevač u 80-im godinama prošlog stoljeća bio je jedan od najtiražnijih domaćih pjevača. Njegovi albumi dosezali su dijamantnu tiražu, a koncerti su se redali. Škendera proteklih godina nije bilo u medijima, no to ne znači da se povukao iz svijeta glazbe. Životna priča Zdravka Škendera poput filmske je priče.

Život mu se potpuno okrenuo kad je nakon teške prometne nesreće 1980. godine ostao paraliziran. No nije se predavao nego je snagom volje pobijedio sve prepreke. Prije nekoliko godina Škender je spominjao kako su mu čak četiri puta ukrali invalidska kolica ispred zgrade. No najviše ga boli, kaže, što mu je netko provalio u stan i ukrao najvažnije nagrade.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PI
Piksy
14:59 29.05.2020.

Jadan covijek..zaista puno i previse tragedija

JA
Jagica
01:50 30.05.2020.

Pretužno😢

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:27 31.05.2020.

život obilježen tragedijama, istina, i na tome istinski suosjećam s njim, ali kao pjevač... totalno prosječan pjevač još "prosječnijeg" glasa.

Još iz rubrike Showbiz