ljubav je na selu

Nakon što se ljubio sa Samantom, Tomislav rekao da je pronašao srodnu dušu: 'S njom želim provesti cijeli svoj život'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
13.05.2022.
u 11:24
Tomislavove djevojke saznale su za događaje od prošle večeri koje je on pokušao sakriti te su sve htjeli s njim pričati o tome. Mladi farmer je tijekom razgovora istaknuo da sa Stelom želi ozbiljno, a u izjavi je kazao da je pronašao srodnu dušu koju je tražio.
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' farmeri su upoznali svoje zlatne djevojke. Mladog farmera Tomislava dočekala je Antonija koja je istaknula da nije za avanture te da izgleda kao njegova buduća žena. Reakcija drugih natjecatelja na Antoniju je bila pozitivna, dok Tomislav nije ostao očaran.

Nakon ovog upoznavanja Antonija je saznala za događanja na zabavi protekle večeri, a o tome je i farmer pričao sa djevojkama. Naime, farmer je nakon što je Stelu otpratio na spavanje, odlučio bolje upoznati Samantu, a večer su završili strastvenim poljupcima.

– Ti nisi osoba koja se predstavila na svom profilu… Ti nisi muškarac kakvog sam ja željela i zamišljala – poručila je Antonija Tomislavu nakon što je čula za to. Tomislav je, pak, Samanti kazao da taj poljubac ne znači ništa.

– Ono što se desilo, ono nije ništa bilo – rekao joj je, a Samanta je kazala da se prvo dopisivao s Marinom, onda je upoznao Stelu koja ga je očarala, a na kraju večeri se ljubio s njom, dok joj sada kaže da to ne znači ništa. 

– Sa Stelom želim ozbiljno – istaknuo je u tom razgovoru. Stela nije puno komentirala te događaje, ali je iskoristila priliku da Tomislava pita o tome.

- Imam jedno pitanje koje me kopka… Zasmetao me taj poljubac. Razvili su se neki osjećaji između tebe i mene. Što ti je taj poljubac značio? - pitala je. 

- Apsolutno ništa! Ne sviđa mi se uopće! Ne znam kako bih ti to objasnio. Samanta je bila tu i mene je obuzeo taj trenutak slabosti – kazao je te dodao da je i s Marinom priča završena. 

- Pronašao sam srodnu dušu koju sam tražio. S njom želim provesti cijeli svoj život - priznao je mladi farmer u izjavi, a Stela je istaknula da ako želi nešto ozbiljno s njom, sve karte mora staviti na stol.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 

 

VELIKI MALI

Životna priča Ivice Krajača: 'Metikoša i mene su nakon premijere odveli na miliciju, rekli smo im da Gubec simbolizira Tita'

Tijelo polako otkazuje, ali srce lupa i taj fenomenalno kreativni mozak ne prestaje s radom, nedavno je dobio posebno priznanje Zagrebačkog festivala. Nakon tamne strane razgovora o umiranju, budi se kreativac koji bez problema priznaje da je završio pisanje libreta za 30-ak novih mjuzikala. Za uglazbljivanje i postavljanje mjuzikala o Giuseppeu Verdiju, Ivi Robiću, Marilyn Monroe, caru Dioklecijanu, Draženu Petroviću i ostalima trebao bi se brinuti Dražen Žanko, jedan od rijetkih kolega koji ga redovito posjećuje

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz