pokrenula je raspravu

Nakon što je svojim komentarom o Euroviziji izazvala kritike, Albina deaktivirala profil na Twitteru

Foto: Instagram
Foto: Universal Music
Albina Grčić
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Ante Odak/Universal Music
Foto: Ante Odak/Universal Music
Foto: Ante Odak/Universal Music
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.05.2022.
u 21:15
Pjevačica Albina Grčić (23) deaktivirala je svoj Twitter profil nakon što je prije nekoliko dana komentirala nastup predstavnice Španjolske na Euroviziji, Chanel, koja je izvela pjesmu SloMo i završila na visokom trećem mjestu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Albina Grčić (23) deaktivirala je svoj Twitter profil nakon što je prije nekoliko dana komentirala nastup predstavnice Španjolske na Euroviziji, Chanel, koja je izvela pjesmu SloMo i završila na visokom trećem mjestu.

Albina nije skrivala oduševljenje španjolskom predstavnicom, no napisala je kako smatra da zgodna žene poput nje nikad neće pobijediti.

-Sad opet gledam nastup Chanel na Eurosongu… Nema dalje! Lijepe, zgodne, talentirane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvijek će se kritizirati, je li loše otpjevala jedan ton, je li nešto krivo izjavila i je li joj izvirio but ili guzica - napisala je tada Albina, a njezina objava naišla je na brojne reakcije. Dok su se neki složili s pjevačicom neki su Albinu oštro prozvali.

Foto: Twitter screenshot

"Ruslana je bila prezgodna! Prouči malo Eurosong", "Mnoge zgodne žene su osvajale Eurosong", "Naša Emilija Kokić je bila, i dan danas je zgodna, a pobijedila je sa grupom Riva", "A što je onda bila Loreen?", samo je dio komentara.

Nekoliko dana nakon rasprave na Twitteru Albina je deaktivirala svoj račun, a njeni profili na Facebooku, Instagramu i TikTok još su uvijek aktivni.

Podsjetimo, Albina se našla na meti kritika nakon što je nakon prve polufinalne večeri Eurovizije. Pjevačica je objavila kratak video u kojem se vidi ona, a na njemu piše: 'Poruke koje sam dobila nakon Eurovizije: "Da je bila ova konkurencija prošle godine...'', zatim se čuju riječi: "Psst. Ne. Ne govori to." U opisu videa pitala je pratitelje što oni misle o prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije, a komentari njezinih pratitelja bili su različiti. Neki su imali negativne komentare i prozvali je zbog njezine objave.

''Apsolutno ne, čak i da konkurencija ne postoji i dalje ne bi bio prolaz'', ''Koliko jadno'', ''Isto bi bilo kao i prošle godine'', ''Ovo je baš ultra jadna objava'', neki su od komentara. Drugi su se pak složili s rečenim. ''Ma prošla bi sto posto'', ''Doslovno pojela bi konkurenciju svojim nastupom'', ''Prošla bi u finale'', pisali su.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.