fanovi oduševljeni

Nakon što je smršavila gotovo 50kg i šokirala svijet, pjevačica se vraća na male ekrane

Foto: Instagram
Adele
Foto: Screenshot
Foto: REUTERS
Adele
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
19.10.2020.
u 22:00
Iako je posljednje vrijeme uzela predah od nastupa i fokusirala se na rad na sebi, pojavit će se u ovoj emisiji gotovo 12 godina nakon svog prvog gostovanja
Pogledaj originalni članak

Bitanska glazbenica Adele, nakon transformacije u kojoj je smršavila gotovo 50 kg, na društvenim se mrežama pohvalila novim korakom u karijeri. Obožavatelji su s veseljem dočekali vijest da se Adele vraća na male ekrane i to već sljedeći tjedan kao najnoviji 'celebrity voditelj' emisije Saturday Night Live.

Iako je posljednje vrijeme uzela predah od nastupa i fokusirala se na rad na sebi, pojavit će se u ovoj emisiji gotovo 12 godina nakon svog prvog gostovanja, a pridružit će joj se kantautorica 'H.E.R' kao glazbeni gost. 

Foto: Screenshot

Pjevačica je o svemu fanove obavijestila na Instagramu:  "Tako sam uzbuđena zbog ovoga! I apsolutno prestravljena! Moja prva ikad voditeljska uloga i to za 'SNL' od svih stvari! Oduvijek sam htjela to napraviti kao samostalni trenutak, kako bih mogla zasukati rukave i potpuno se baciti u to, ali vrijeme nikada nije bilo pravo. Ali ako je ikad bilo vrijeme da skočimo na glavu zatvorenih očiju i nadamo se najboljem, to je 2020. godina, zar ne? To će biti gotovo 12 godina od dana kada sam se prvi put pojavila u emisiji, što je rezultiralo lansiranjem moje karijere u Americi, stoga jednostavno nisam mogla odbiti. A pored sebe imam i H.E.R kao glazbenog gosta, koju toliko volim", najavila je Adele ushićeno. 

Saturday Night Live je trenutno na 46. sezoni, a voditeljske gaže postale su izrazita čast onima koji dobiju priliku. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.