Medijski transfer

Nakon što je objavljeno da odlazi s Nove TV, otkriveno gdje ćemo uskoro moći gledati Andriju Jarka

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
jarak
Foto: Luka Stanzl
Jarak je prošle godine s kolegicom s RTL-a Jelenom Pajić bio prezenter na Večernjakovoj ruži
Foto: Nova TV
Andrija Jarak
Foto: Nova TV
Andrija Jarak
Foto: Instagram
23.11.2021.
u 18:56
Dugogodišnji uspješni reporter Andrija Jarak nakon 17 godina odlazi s Nove TV, a njegova nova medijska kuća s ponosom je objavila da ćemo ga uskoro gledati u njihovom timu
Pogledaj originalni članak

Nakon dugih i uspješnih 17 godina, reporter Andrija Jarak odlazi s Nove TV, potvrdila je tako u utorak poslijepodne ta medijska kuća. Iako nije odmah otkriveno koji će mu biti novi poslovni pothvat, RTL televizija potvrdila je da ćemo ga uskoro moći gledati u njihovom timu. 

- Naša kompanija s ponosom najavljuje kako je gospodin Andrija Jarak novi član našeg tima! Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme - napisali su s RTL-a. 

- Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove - kazao je Jarak za Novu TV. 

Inače, reporter s gotovo tri desetljeća iskustva prvi je posao televizijskog novinara iskusio na HRT-u, a nakon toga dolazi na Novu TV. 

sporan je drugi dio

Kraljevska obitelj planira bojkotirati BBC zbog novog dokumentarca, princ Willam ih je već ranije prozvao

U novom dokumentarcu, koji izlazi u dva dijela biti će između ostalog riječ o vezi Harryja i Meghan i njihove odluke da odstupe od kraljevskih dužnosti i presele se u Ameriku. S BBC-a se nisu oglasili oko situacije s kraljevskom obitelji, već tvrde da je dokumentarac snimljen s namjerom da se otkrije o tome kako se radi novinarski posao u vezi s njima i u njemu sudjeluju brojni novinari od onih s TV-a do drugih koji rade u tiskanim medijima.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
20:55 23.11.2021.

Jarak je uvijek tamo gdje je katastrofa. Logično onda da je otišao na RTL, jer to je katastrofa tv.

AV
avangero
19:46 23.11.2021.

A jesi napravio transfer, sigurno budeš voditelj nekog njihovog vjenčanja na prvu s kuhanjem za prolaz u krv nije voda, na kraju ćeš sve osuditi u sudnici.

LL
lijepa_li si
19:45 23.11.2021.

andrija je odličan novinar. dobro da je otišao s one tv, loše je da je došao na vrlo sličnu.