glumica pred razvodom

Nakon smrti sestre, užasnuta je mišlju da će je suprug prevariti

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
julia roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
julia roberts
Foto: BigPictures/PIXSELL
Julia Roberts
22.05.2014.
u 09:17
Nakon dvanaest godina Julia Roberts navodno se nalazi pred razvodom od supruga Dannyja Modera
Pogledaj originalni članak

Julia Roberts navodno se nalazi pred razvodom od supruga Dannyja Modera. Par, koji je u braku 12 godina, navodno je konačno pokleknuo i odlučio podvući crtu.

- Sve što Julia radi jest da pazi na Dannyjevo ponašanje, jer je užasnuta mišlju da će je on prevariti. Ponaša se prema njemu kao prema djetetu, provjerava njegove pozive, SMS-ove i mejlove te prati s kim se druži - otkrio je izvor.

Također, Danny se nije slagao s načinom na koji se Julia ponašala prema nedavno preminuloj polusestri Nancy Motes, koja je u oproštajnoj poruci Juliju optužila za bešćutnost.

- Zbog Nancyne smrti uvidio je koliko Julia nema srca - dodaje. Danny u braku ostaje zbog njihovo troje djece, a Julia ne želi uništiti svoj dobar glas.

>>Julia Roberts oprostila se od sestre u krugu obitelji

Foto: BigPictures/PIXSELL

BigPictures/PIXSELL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
13:44 22.05.2014.

istina je , kao i obično negdje u sredini...