OČEKIVANO

Nakon 'Running Up That Hill' još jedan jedna pjesma iz 80-ih postala je hit zahvaljujući seriji 'Stranger Things'

Foto: RITZAU SCANPIX/REUTERS
Metallica performs during the Heavy Metal Rock Festival Copenhell in Copenhagen
Foto: Promo
Stranger Things
Foto: Daniel Karmann/DPA/Pixsell
metallica
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Metallica
Foto: Daniel Karmann/DPA/Pixsell
metallica
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
Metallica Tour 2019 - Munich, Germany
06.07.2022.
u 23:00
Pjesma Metallice nastala 1986. godine, iste godine u koju je radnja smještena, pojavljuje se u jednoj od scena u četvrtoj sezoni, u finalu zvanom “The Piggyback”. Eddie Munson, jedan od junaka serije, svira gitaristički solo iz pjesme kako bi odvratio pažnju hordama demonskih šišmiša koji štite jazbinu glavnog negativca serije Vecna.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Kate Bush zahvaljujući seriji "Stranger Things" došla na vrhove top lista s pjesmom "Running Up That Hill", slično bi se moglo dogoditi i još jednom hitu iz 80-ih . Radi se o pjesmi “Master Of Puppets”, legendarnog metal benda Metallica.

Pjesma nastala 1986. godine, iste godine u koju je radnja smještena, pojavljuje se u jednoj od scena u četvrtoj sezoni, u finalu zvanom “The Piggyback”. Eddie Munson, jedan od junaka serije, svira gitaristički solo iz pjesme kako bi odvratio pažnju hordama demonskih šišmiša koji štite jazbinu glavnog negativca serije Vecna.

"Master Of Puppets" bi tako mogla nastaviti uspjeh pjesme "Running Up That Hill" i doći na prvo mjesto top-lista 36 godina nakon nastajanja. Članovi grupe Metallica na Instagramu su se posebno zahvalili autorima serije braći Duffer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Metallica (@metallica)

- Način na koji su braća Duffer uključili glazbu u "Stranger Things" uvijek je bio na drugoj razini, tako da smo bili izvan sebe od oduševljenja što su ne samo uključili "Master of Puppets" u seriju, već da su oko nje izgradili tako ključnu scenu. Svi smo bili oduševljeni kada smo vidjeli konačni rezultat, tako je izuzetno dobro izvedeno, toliko da su neki ljudi mogli pogoditi pjesmu samo gledajući nekoliko sekundi ruku Josepha Quinna u traileru!! Koliko je to cool? Nevjerojatna je čast biti tako veliki dio Eddiejeva putovanja i još jednom praviti društvo svim drugim nevjerojatnim umjetnicima koji se pojavljuju u seriji - napisali su članovi Metallice na Instagramu. 

VIDEO: Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša 

HIT DANA

VIDEO: HRT-ova voditeljica u Dnevniku čitala vijest s mobitela: 'Trebalo je brzo reagirati'

– Vijest je stigla dok je išao prilog, pa više nije bilo vremena da se ubaci u sustav i čita s "blesimetra". Kolegica Đurđica Plećaš dodala mi je svoj mobitel s kojeg sam čitala priopćenje. Budući da mobitel ima šifru za zaključavanje, morala sam cijelo vrijeme 'skrolati' gore-dolje, da se ne zaključa. Ma to su vam uobičajene situacije u programu uživo – rekla nam je Nika Vincetić

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.