nije prvi put tu

Nakon poznatog dizajnera i rock zvijezde, na Hvar stigao jedan od najbogatijih monarha svijeta!

Foto: Facebook
Foto: AFP/Pixsell
Princ Albert II. (1)
Foto: Fotostore / Splash News
Princ Albert II (1)
Foto: Pixsell
Princ Albert II. (1)
Foto: pixsell
princ albert
13.08.2019.
u 12:02
Jedan od najbogatijih monarha svijeta princ Albert II od Monaka ponovno je posjetio Hrvatsku.
Pogledaj originalni članak

Princ Albert od Monaka kao jednu od destinacija svog odmora opet je odabrao Hrvatsku. Jedna od lokacija koje je posjetio je otok Hvar, gdje je odlučio večerati u poznatom restoranu.

Osoblje ga je opisalo kao nezaboravnog gosta.

-Još jedan nezaboravan kraljevski posjet Garifulu! Dnevnik uspomena nastavlja se popunjavati imenima značajnih ličnosti. Albert II. aktualni je knez od Monaka i starješina vladarske dinastije Grimaldi. Počašćeni smo što nas je odabrala takva važna ličnost i uvjereni smo da smo ispunili njegova očekivanja - stoji u objavi na Facebooku hvarskog restorana.

Princ pozira u dobrom raspoloženju okružen osobljem, a sudeći po njegovom izrazu lica, Albert je i ovog puta zadovoljan hrvatskom ponudom. Ovo nije prvi put da je posjetio Hrvatsku te se u nju voli vraćati.

Inače, krajem srpnja u ovom restoranu večerao je i Tommy Hilfiger, a u lipnju su svratili rocker Jon Bon Jovi i glumac Sylvester Stallone s obiteljima.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar lola lola
lola lola
12:38 13.08.2019.

Super. Jesu poplocali mramorom I zlatom obalu a sirotinju prebacili trajektom na drugi otok?

Avatar Kaladin
Kaladin
12:40 13.08.2019.

21. stoljeće, a još postoje kraljevi, kraljice, prinčevi.... I što je najsmješnije svi su "borci za prava kojekakvih vrsta lgbt obitelji", ali svoje bogatstvo i "slavu" temelje na klasičnoj obitelji, krvnim zrncima i tradiciji. O ima li kraja licemjerju na ovom svijetu laži.

NJ
njofra51
12:33 13.08.2019.

ode on jesti doručak od 180 kuna u jedan najprosječniji hvarski restoran!

Još iz rubrike Showbiz