pratitelji presretni

Nakon komentara o moralu Nives u sakou bez grudnjaka: 'Savršenstvo bez mane'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.11.2019.
u 11:48
Nives je objavila ovu fotografiju odmah nakon što je nedavno progovorila o moralu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus zna kako privući pažnju pratitelja na Instagramu. Ovaj put to je odlučila učiniti u maniri manekenke Emily Ratajkowski te je odjenula žuti sako bez grudnjaka.

U opisu fotografije napisala je zašto se odlučila na taj korak.

On: "Možda da obučeš neko odijelo, da ne bleji cijeli grad." Ja: "Riješeno!" napisala je pjevačica i spisateljica.

 

Fotografija je do sada skupila više od  20.000 lajkova, a nisu izostali ni uobičajeni komentari.

''Savršenstvo bez mane'', ''Zmaj'', ''Bomba'', samo su neki od komentara njezinih pratitelja. Nives je objavila ovu fotografiju nakon što je nedavno progovorila o moralu. 

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala:
"Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BA
Barba1980
12:34 21.11.2019.

Pitam se vode li ovaj večernji hrpa idiota ili neki pametni koji nas dobro zaj..aju?

DU
Deleted user
12:45 21.11.2019.

Ženo, majko i kraljice Nives. Dozvoli da ti nešto kažem. Prije svega, čak si mi i simpa i cijenim to da se na sve moguće i nemoguće načine boriš da zaradiš za bolji život svoje djece i sebe, ali... Sve ima svoje granice. Shvati da tvoja djeca odrastaju i da žive u okrutnom svijetu. Zašto?! Zato što koliko god ti njima objašnjavala da to što radiš i naslikavaš se poluobnažena nije ni ružno, ni sramotno, ni nemoralno ne vrijedi u glavama njihovih vršnjaka i vršnjakinja. 9 od 10 im govori mama ti je ovo, mama ti je ono, mama ti radi "ono" tako i tako, "ja bih ti mamu, mami, s mamom to i to".... Nemoj si utvarati da nije tako. Jer je, a oni zbog toga pate, samo to neće priznati. Ne vjerujem da to i sama ne znaš. Zašto im to onda radiš?! To naravno nije moj problem i svak je svoga tela gospodar, ali nemoj posle, pa nisam ništa loše učinila. I nisi, no ponavljam, ima tu (barem) jedan "ali". Lp, i sve najbolje.

DO
domagoj1492
12:58 21.11.2019.

to se trazi !!! samo jako!