Kraj idile

Nakon četiri godine, Halle Berry ostavila dečka i već ljubi drugoga

Foto: Arhiva
Nakon četiri godine, Halle Berry ostavila dečka i već ljubi drugoga
03.05.2010.
u 09:37
Aubrey je odbio komentirati navode da je njihova veza okončana još prije nekoliko mjeseci. Međutim, dok je javnosti iznosio svoju verziju prekida, 43-godišnja dobitnica Oscara viđena je s drugim muškarcem.
Pogledaj originalni članak

Holivudska glumica Halle Berry prekinula je četverogodišnju vezu s manekenom Gabrielom Aubryjem, prenosi britanski "Telegraf". Aubrey (34) je novinarima rekao da je tužan i istaknuo kako nevjera nije pravi razlog prekida. 

- Halle je i uvijek će biti jedna od najboljih i najljepših osoba koje sam upoznao. Siguran sam da ćemo se nastaviti voljeti i poštivati u budućnosti - rekao je Gabriel.
Odbio komentirati medijska nagađanja da je njihova veza okončana još prije nekoliko mjeseci. Međutim, dok je javnosti iznosio svoju verziju prekida, 43-godišnja dobitnica Oscara viđena je s drugim muškarcem..

Halle i Gabriel imaju dvogodišnju kćer Nallu Ariel o kojoj će zajedno skrbiti.

- Njezina sreća nam je najvažnija - objasnio je Aubrey.

Halle i Gabriel su se upoznali 2005. godine i od tada su u vezi. Glumica je pre Aubreyja imala dva braka. Četiri godine bila je s američkim baseball igračem Davidom Justinom, a bila je u braku i s pjevačom Ericom Benettom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mimi1
20:06 04.05.2010.

Prije dva dana je pisalo da je ostavio on nju...