Savršena kao uvijek

Nakon 14 godina je prošetala pistom u haljini koja je otkrivala njene gole grudi

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
Naomi Campbell
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Naomi se s prijateljima prošetal Dubrovnikom
24.01.2019.
u 16:45
Pogledaj originalni članak

Manekenka Naomi Campbell uistinu je dokaz da su za neke žene godine samo broj koji ne znači ništa. Naime, nakon 14 godina ponovno je prošetala modnom pistom u Parizu. Nosila je Valentinovu couture haljinu koja joj je otkrivala grudi, ali i pokazala da pravilna prehrana, redovno vježbanje i zdrav način života uistinu mogu puno učiniti. Manekenka je bila jedno od iznenađenja na reviji, a posljednji put na modnoj je pisti bila 2003. godine, također na Valentinovoj reviji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TO
toljaga22
18:27 24.01.2019.

palacinka

AR
Arger
10:28 25.01.2019.

Ja sam jedan od rijetkih koji znam ko ju nije potrosio...