stigla prinova

Najsretniji dani domaće glumice: ''Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila''

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Petra Cicvarić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Petra Cicvarić
Foto: Instagram
Petra Cicvarić
Foto: Instagram
17.03.2020.
u 13:40
"Sjećate se kako nam je beba u trbuhu udarcima odgovorila da je CURA? Mala predivnoća je održala RIJEČ!!! Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome", pohvalio se ponosan otac na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Glumica Petra Cicvarić na svijet je donijela svoje drugo dijete. Sretnu vijest na društvenim mrežama otkrio je njezin suprug, glumac i redatelj Peđa Gvozdić.

"Sjećate se kako nam je beba u trbuhu udarcima odgovorila da je CURA? Mala predivnoća je održala RIJEČ!!! Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome. Naša banda bogatija je za još jednu ratnicu!! Kad ćemo se moći pošteno izljubiti i izgrliti, napravit ćemo feštu, a do tada čuvajte se, ostanite zdravi i pazite na svoje bližnje", poručio je ponosan otac našalivši se kako "čestitaju svim dobitnicima na kladionici, a ostalima žele više sreće drugi put". Ispod objave odmah su se zaredale čestitke roditeljima.

Foto: Facebook

Inače, Petra je televizijskoj publici poznata po serijama "Ruža vjetrova" i "Najbolje godine". Sa suprugom Peđom već ima kćer Koranu koja je na svijet stigla u rujnu 2016. godine.



 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.