GORDON THOMSON

Najpoznatiji TV homofob u 73. priznao da je homoseksualac!

Foto: Promo
Najpoznatiji TV homofob u 73. priznao da je homoseksualac!
27.09.2017.
u 12:16
– U vrijeme kad sam odrastao, biti homoseksualac bilo je jednako zločinu, a kasnije se to klasificiralo kao psihička bolest. Imao sam nedostatak samopouzdanja i zbog toga nikad nisam imao uspješne veze – kazao je Thomson i rekao da mu nije bilo lako, ali da je uloga homofobnog Adama bila kao i sve druge uloge koje nisu predstavljale njegova osobna shvaćanja.
Pogledaj originalni članak

Sredinom osamdesetih glumeći beskrupuloznog homofoba Adama Carringtona bio je jedan od najpoznatijih televizijskih negativaca. Stoga je mnoge iznenadila vijest kako je 73-godišnji glumac Gordon Thomson homoseksualac. Glumac je to priznao u razgovoru za Daily Beast.

Kanadski glumac u intervjuu je istaknuo kako nikad nije to posebno isticao jer je pretpostavljao da ljudi znaju.

– U vrijeme kad sam odrastao, biti homoseksualac bilo je jednako zločinu, a kasnije se to klasificiralo kao psihička bolest. Imao sam nedostatak samopouzdanja i zbog toga nikad nisam imao uspješne veze – kazao je Thomson i rekao da mu nije bilo lako, ali da je uloga homofobnog Adama bila kao i sve druge uloge koje nisu predstavljale njegova osobna shvaćanja.

– Dinastiju su većinom gledale žene, a one su mahom bile zaljubljene u Adama. Sjetite se samo kakva je histerija tada vladala nakon pojave AIDS-a. Rock Hudson priznao je da je gay tek kad je obolio, a njegov poljubac s Lindom Evans bio je glavna tema – kazao je Thomson.

Glumac se prisjetio i kako se zbog svoje sramežljivosti nije puno družio s glumcima na setu Dinastije. Bio je oženjen 15 godina, no taj je brak bio samo na papiru. Tek nakon što je u 90-ima počeo glumiti Masona u Santa Barbari, Thomson se oslobodio i počeo više družiti s muškarcima.

Glumac je u intervjuu bio žestok prema novoj verziji Dinastije, koja se na kanalu CW počinje emitirati 11. listopada.

– Pokojni Aaron Spelling, kreator naše Dinastije, okreće se u grobu. Gluma i scenarij su očajni! Pa to nema veze s našom serijom – kazao je Thomson!

Inače, u novoj verziji Dinastije Krystle je postala Latina imenom Cristal, Jeff Colby je Afroamerikanac, Steven je otvoreni gay, Blake nema problema s tim, dok je Sammy Jo muškarac.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

JU
juma
13:40 27.09.2017.

Tada je vladala jedna, a danas druga vrst histerije zvana political correctness, Tako u svakoj seriji medju glavnim likovima moraju biti-afroamerikanac, homoseksualac ili homoseksualni par, hispanoamerikanac, zatim par u izvanbracnoj vezi, par u medjurasnoj vezi i samohrani roditelj. Bez tih stereotipnih likova nezamisliva je bilo kakva TV serija, pa tako i nova Dinastija, bez obzira odgovaralo to realnom zivotu i povijesnim okolnostima ili ne. Vrhunac su crnci kauboji i revolverasi u filmovima i serijama o divljem zapadu, iako to nema blage veze s povijesnim realitetom i stvarnim zivotom u to doba i zapravo predstavlja grubi falsifikat.

AM
Axis Mundi
13:38 27.09.2017.

da mi je znati koga više takve stvari "iznenađuju", ma koga više išta iznenađuje danas na svijetu. i što se tko ima "ispovijedati" ili "priznavati"? ne vidim da svaki hodajući heteroseksualac non-stop "deklarira" svoju orijentaciju, ili pak onaj koji je "aseksualac". no ako netko i kaže nešto o sebi po tom pitanju, ok, prihvati i idemo dalje. nismo svi dio istog čopora. nekima je život dovoljno kompliciran zbog nekih "posebnosti", nije potrebno kamenovanje, ionako je uvijek upitan bacač kamena, a ne kamenovani. btw, dotični glumac je bio vrlo markantna pojava na ekranu u mlađim danima.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
13:15 27.09.2017.

Vrijeme je da se ozeni i izrodi djecu!