promoviraju zdrav život

Najmoćniji slavni par fanovima veganima daje doživotne ulaznice za koncerte

Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
01.02.2019.
u 23:00
Taj projekt je zamisao Beyoncinog osobnog trenera Marca Borgesa, koji je u prosincu objavio knjigu "The Greenprint" u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja.
Pogledaj originalni članak

Glazbene zvijezde Beyonce i Jay-Z daju svojim obožavateljima priliku da osvoje doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamjenu za jednomjesečni prelazak na vegansku prehranu.

Pjevačica je objavila taj natječaj ovaj tjedan na Instagramu, gdje ima 123 milijuna pratitelja, u znak potpore projektu Greenprint, koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativan utjecaj na okoliš tako da usvoje prehranu temeljenu na namirnicama biljnog porijekla. Beyonce je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena na biljnoj prehrani.

Taj projekt je zamisao Beyoncinog osobnog trenera Marca Borgesa, koji je u prosincu objavio knjigu "The Greenprint" u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja. Pjevač i njegova supruga napisali su predgovor za tu knjigu. Studija u časopisu Science objavljena u lipnju prošle godine zaključila je kako bi izbjegavanje mesa i mliječnih proizvoda omogućilo smanjivanje utjecaja na okoliš.

Prema pravilima natječaja, jedan obožavatelj dobit će dvije karte za službenu koncertnu turneju Beyonce i/ili Jay-Z za idućih 30 godina.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.