Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promoviraju zdrav život

Najmoćniji slavni par fanovima veganima daje doživotne ulaznice za koncerte

Foto: DPA/Pixsell
1/3
01.02.2019.
u 23:00

Taj projekt je zamisao Beyoncinog osobnog trenera Marca Borgesa, koji je u prosincu objavio knjigu "The Greenprint" u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja.

Glazbene zvijezde Beyonce i Jay-Z daju svojim obožavateljima priliku da osvoje doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamjenu za jednomjesečni prelazak na vegansku prehranu.

Pjevačica je objavila taj natječaj ovaj tjedan na Instagramu, gdje ima 123 milijuna pratitelja, u znak potpore projektu Greenprint, koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativan utjecaj na okoliš tako da usvoje prehranu temeljenu na namirnicama biljnog porijekla. Beyonce je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena na biljnoj prehrani.

Taj projekt je zamisao Beyoncinog osobnog trenera Marca Borgesa, koji je u prosincu objavio knjigu "The Greenprint" u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja. Pjevač i njegova supruga napisali su predgovor za tu knjigu. Studija u časopisu Science objavljena u lipnju prošle godine zaključila je kako bi izbjegavanje mesa i mliječnih proizvoda omogućilo smanjivanje utjecaja na okoliš.

Prema pravilima natječaja, jedan obožavatelj dobit će dvije karte za službenu koncertnu turneju Beyonce i/ili Jay-Z za idućih 30 godina.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije