obiteljska tragedija

Najgori dani slavnog glumca: Njegova trogodišnja kći izgubila bitku za život

Foto: Instagram
Miguel Cervantes
Foto: Instagram
Miguel Cervantes
Foto: Instagram
Miguel Cervantes
14.10.2019.
u 10:44
Američki glumac Miguel Cervantes prolazi najteže razdoblje u životu, a o tome je fanove izvijestio na svom Instagramu.
Pogledaj originalni članak

– Aparati ne rade. Njen krevetić je prazan. Tišina zaglušuje. Adelaide Grace napustila nas je u nedjelju ujutro. Otišla je u miru, u mojim rukama, okružena ljubavlju. Napokon se oslobodila boli i napadaja, ali naša su srca slomljena. Neopisivo te volimo Adelaideybug i zauvijek ćemo te voljeti – napisala je na Instagramu dirljivu oproštajnu poruku supruga glumca Miguela Cervantesa. Obitelj se suočava s najgorom noćnom morom – njihova trogodišnja kći Adelaide Grace preminula je nakon duge borbe s neurološkom bolešću koju su pratili prečesti epileptični napadaji, pišu američki mediji.

Djevojčica je imala prvi napadaj sa samo sedam mjeseci. Suočavanje s bolešću njezina majka Kelly zabilježila je na svojem blogu Inchstones. Miguel je supruginu objavu podijelio i na svojim društvenim mrežama, a u komentarima pristižu riječi utjehe. Glumac se proslavio ulogama u mjuziklu "Hamilton" i seriji "Crna lista".

Ranije ovog mjeseca glumac je podijelio fotografiju starijeg sina Jacksona i njihove malene Adelaide. Tada je napisao da je to "vjerojatno najljepši prizor koji je ikada vidio".

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:16 14.10.2019.

PUMB Nadam se da nije nuspojava cijepljenja,