Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska tragedija

Najgori dani slavnog glumca: Njegova trogodišnja kći izgubila bitku za život

Miguel Cervantes
Foto: Instagram
1/3
14.10.2019.
u 10:44

Američki glumac Miguel Cervantes prolazi najteže razdoblje u životu, a o tome je fanove izvijestio na svom Instagramu.

– Aparati ne rade. Njen krevetić je prazan. Tišina zaglušuje. Adelaide Grace napustila nas je u nedjelju ujutro. Otišla je u miru, u mojim rukama, okružena ljubavlju. Napokon se oslobodila boli i napadaja, ali naša su srca slomljena. Neopisivo te volimo Adelaideybug i zauvijek ćemo te voljeti – napisala je na Instagramu dirljivu oproštajnu poruku supruga glumca Miguela Cervantesa. Obitelj se suočava s najgorom noćnom morom – njihova trogodišnja kći Adelaide Grace preminula je nakon duge borbe s neurološkom bolešću koju su pratili prečesti epileptični napadaji, pišu američki mediji.

Djevojčica je imala prvi napadaj sa samo sedam mjeseci. Suočavanje s bolešću njezina majka Kelly zabilježila je na svojem blogu Inchstones. Miguel je supruginu objavu podijelio i na svojim društvenim mrežama, a u komentarima pristižu riječi utjehe. Glumac se proslavio ulogama u mjuziklu "Hamilton" i seriji "Crna lista".

Ranije ovog mjeseca glumac je podijelio fotografiju starijeg sina Jacksona i njihove malene Adelaide. Tada je napisao da je to "vjerojatno najljepši prizor koji je ikada vidio".

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:16 14.10.2019.

PUMB Nadam se da nije nuspojava cijepljenja,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije