Čestitke!

Najbogatiji Hrvat ponovno postao tata! Otkrili neobično ime prinove

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Davor Lukšić i Cristel Chiara Carrisi
Foto: Profimedia
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Davor Lukšić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Davor Lukšić
05.08.2019.
u 14:28
Jučer u Zagrebu Davor Lukšić i njegova supruga Cristel Carissi postali su roditelji djevojčice
Pogledaj originalni članak

Davor Lukšić i Cristel Carissi jučer su postali roditelji djevojčice, a ime koje su joj nadjenuli je poprilično neobično. Cristel je jučer u Zagrebu rodila malenu Cassiju, pišu talijanski mediji. Par već ima jednogodišnjeg sina Kaija.

- Djevojčica stiže u kolovozu, a njen brat Kay tada će imati 17 mjeseci. Ta vijest je jako usrećila moje roditelje koji su oduvijek htjeli imati  puno unuka. Moj suprug Davor i ja nećemo stati na ovome, sanjamo o velikoj obitelji - izjavila je Cristel u emisiji u ožujku.

Kći poznatog glazbenika Al Bana i  glumice i pjevačice Romine Power gospođa Lukšić je postala prije tri godine, nakon što su četiri godine bili zaručeni. Na svadbu je bilo pozvano oko 500 uzvanika, a mladenku su u baroknu crkvu dopratili roditelji. 

Umjesto poklona, Davor i Cristel zamolili su goste da novac doniraju organizaciji za zaštitu mora.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

IC
ICCO
15:38 05.08.2019.

Bilo bi lijepo da Davor Lukšić nakon bar 10 god bora ka u Hrvatskoj nauči govoriti hrvatski, otužno ga je gledati kako nakon jako dugo vreme u domovini n3 govori hrvatski. Ima kakav sponzor za učenje jezika?

Avatar ZLO
ZLO
17:08 05.08.2019.

Drhtim od uzbuđenja

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
16:34 05.08.2019.

Kak to da je došla Kajsiju u Zagreb rodit? Da mogu birati i imam para...ne znam baš. Pretpostavljam da se i Kaj rodil pri nami...