LJETO U UNUTRAŠNJOSTI

Nada Rocco, Mario Valentić i Vjeran Mišurac jug zamijenili planinama

Foto: Privatni album
Nada Rocco, Mario Valentić i Vjeran Mišurac jug zamijenili planinama
31.07.2014.
u 17:00
– Ljetovati u planini za mene je puno veći užitak nego ljetovati na moru. Pogotovo kada su u igri srpanj i kolovoz. Puno je ugodnija klima. Danju nije prevruće, a i noću se bolje spava. Ma milina! – kaže Nada Rocco.
Pogledaj originalni članak

Hvali more, drž' se kraja, poznata je izreka koje se u vrućim ljetnim danima pridržavaju glumica Nada Rocco, glumac i trener Mario Valentić te HRT-ov novinar Vjeran Mišurac.

Umjesto izležavanja na plaži i prženja na suncu naši su sugovornici odabrali aktivniji odmor na svježem planinskom zraku.

Foto: Privatni album

– Ljetovati u planini za mene je puno veći užitak nego ljetovati na moru. Pogotovo kada su u igri srpanj i kolovoz. Puno je ugodnija klima. Danju nije prevruće, a i noću se bolje spava. Ma milina! – kaže Nada Rocco. Nedavno je tako planinarila Velebitom s prijateljicom Mirjanom i uživala u osami jer u ljetnim mjesecima na planini nikad nema ljudi. Mravinjak na plažama u srcu sezone Mario Valentić izbjegava već godinama.

Foto: Privatni album

– Nisam jedan od onih koji će se sunčati na plaži cijeli dan jer volim aktivan odmor. Zato su planinski krajevi koji imaju i jezero negdje u blizini idealni za mene – objašnjava Valentić i otkriva nam kako su mu Bled i Bohinj i ove godine najdraža ljetna destinacija

Foto: Privatni album

– Na Bledu se mogu kajakom provozati i osvježiti u jezeru ili popeti na neki od obližnjih vrhova – kaže Mario. Zavući se ljeti u šumski hlad voli i Vjeran Mišurac, a posebno mu je drag hlad Triglava.

– Najveća je prednost ljetnog odmora na planini ili uz rijeku što se možete dobro osvježiti. Kao rođeni Splićanin imam pravo reći da je more precijenjeno i od mora me zanima samo riba – poručio je Mišurac.

>> Nada Rocco: Veselim se ljetu jer se spremam na avanturu po Velebitu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.