Fotosofia

‘Na seminaru smo se naučili timskom radu u fotografiji’

Foto: Mislav Mesek
Foto: Gregor Podvinski
Foto: Sonja Stavrova
Foto: Lorna Kijurko
14.05.2019.
u 17:00
Do sutra u ponoć možete slati prijave za 14. izdanje Fotosofije.
Pogledaj originalni članak

Sudionici za 14. izdanje Fotosofije svoje prijave mogu slati do sutra u ponoć na mail seminar@fotosofia.info, a uoči početka novog seminara svoja iskustva s lanjskog seminara s nama su podijelili prošlogodišnji sudionici Mislav Mesek, Gregor Podvinski, Lorna Kijurko i Sonja Stavrova.

– Seminar mi je donio nova iskustva i poznanstva i mnoge benefite, kao što je asistiranje drugim fotografima, od kojih sam mnogo naučio – kaže nam Mislav, koji trenutačno radi za tvrtku Rimac Automobili gdje se bavi produkcijom foto i videosadržaja.

Sonja Stavrova iz Makedonije imala je nedavno izložbu na temu “Cenzura”, a kaže kako je na Fotosofiji naučila mnogo i upoznala što znači posvećenost fotografiji.

Lorna Kijurko kaže kako je Fotosofija jedinstven koncept koji zahtijeva puno truda, a puno znači kao priprema u daljnjem radu.

– Godinu dana nakon seminara predstavila sam i svoju prvu samostalnu izložbu aktova i shvatila da je fotografija za mene način života – kaže.

Gregor je nakon seminara dobio dosta ponuda za posao, a najvrednije na seminaru smatra što se naučio timskom radu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.