LEGENDARNI GLUMAC

Mustafa Nadarević ponovno u problemima: 'U bolnici sam'

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Mustafa Nadarević
Foto: Duško Marušić/Pixsell, Petar Glebov/Pixsell
Mustafa Nadarević
Foto: Duško Marušić/Pixsell, Petar Glebov/Pixsell
Mustafa Nadarević
Foto: Promo
Mustafa Nadarević
10.09.2020.
u 10:46
-  U bolnici sam, ne bih sada ni o čemu govorio - kazao je Nadarević novinarima Avaza, kada su ga pitali da komentira novu sezonu popularne serije "Lud, zbunjen, normalan", koja će se prvi put premijerno prikazivati u Bosni i Hercegovini.
Pogledaj originalni članak

Legendarni glumac Mustafa Nadarević (77) u siječnju je objavio kako se već dulje vrijeme bori s karcinomom pluća. Zbog toga je već jednom bio hospitaliziran, a nakon što je početkom kolovoza bio u svom domu u Zagrebu, ponovno je u bolnici. 

-  U bolnici sam, ne bih sada ni o čemu govorio - kazao je Nadarević novinarima Avaza, kada su ga pitali da komentira novu sezonu popularne serije "Lud, zbunjen, normalan", koja će se prvi put premijerno prikazivati u Bosni i Hercegovini. Naime, dosad su nove epizode išle na Novoj TV, a iduća sezona prvo će se prikazati na Novoj BH.

Foto: Grgur Zucko, Boris Scitar/Pixsell
Foto: "Lud, zbunjen, normalan"
lud, zbunjen (1)
Foto: "Lud, zbunjen, normalan"
lud, zbunjen (1)
Foto: "Lud, zbunjen, normalan"
lud, zbunjen (1)
Foto: "Lud, zbunjen, normalan"
lud, zbunjen (1)
Lud, zbunjen, normalan
Foto: Promo
Mustafa Nadarević
Foto: Duško Marušic/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list

-  Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti i zloćudna bolest - rekao je početkom godineza Media servis glumac koji se uključio u kampanju "Udahni za život".

Podsjetimo, prva sezona serije "Lud , zbunjen, normalan", u kojoj nenadmašni Nadarević igra Izeta Fazlinovića prikazana je 2007. godine. Nakon četiri godine pauze ove je godine emitirana 11. sezona serije kreatora Feđe Isovića. 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Proleter
Proleter
11:46 10.09.2020.

Prijatelj mi je prije dva mjeseca umro od KOBP-a, u 52. godini. Agonija u kojoj je on umirao nije za prepričavanje. Pušenje je, u svojoj suštini, suicid utapanjem. Ako vaš život išta vrijedi vama i vašoj djeci, okanite se duhana. A ako ste već toliko siti vlastitog postojanja, barem odaberite nešto što vam odlazak neće učiniti toliko mučnim.