razotkrivena tajna

Muškarac koji je Adele slomio srce je zgodni britanski roker Slinky

slinky
slinky
slinky
Foto: Profimedia
Adele (1)
Foto: 'UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPict'
'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA - Adele cradles the six awards she won at the 54th annual Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles, CA, USA 12/02/2012 BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.CO
16.02.2012.
u 12:21
Britanski "Jimi Hendrix" inspirirao je Adele za njen megapopularni album "21" i hit "Someone like you".
Pogledaj originalni članak

Misterija je napokon otkrivena. Tajanstveni muškarac koji je jedinstvenu Adele inspirirao da napiše album o bolnom ljubavnom iskustvu je 25-godišnji britanski roker i glumac Slinky Sunbeam. Prijatelj slavne Britanke javnu tajnu otkrio je New York Postu. Slinky i Adele upoznali su se na alternativnoj londonskoj art sceni gdje je on jako omiljen, a Adele je privukao svojim šarmom, poznavanjem glazbe, lucidnošću... Nije se teško zaljubiti u njega, tvrde oni koji ga dobro poznaju.

– Adele voli svoj privatni život držati za sebe, ali je javna tajna da je Slinky muškarac koji ju je inspirirao za "21". On je zgodan tip, ima sjajno tijelo i voli to pokazivati. I ima ludu frizuru kojom podsjeća na Jimija Hendrixa. Lako je vidjeti što je Adele privuklo na njemu. Jako je popularan, kralj svake zabave, a i sam je glazbenik – naveo je neimenovani Adelin prijatelj.

Slinky je Adele ostavio zbog Lorne Bean, najstarije kćeri poznatog britanskog glumca Seana Beana s kojom je trenutno u vezi.  

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
15:54 16.02.2012.

zgodni!? Ono malo poštovanja što sam imao prema njenim pjesmama nestalo je u trenu pogleda na tog mješanca.

MO
mozdanisklop
17:00 16.02.2012.

Fali \"Bolje\".