Fotka iz mladosti

Možete li je prepoznati: Ovako je sa 17 godina izgledala Kim Kardashian

Foto: XPX/Press Association/PIXSELL
Kim Kardashian
Foto: Instagram
Kim Kardashian
25.05.2018.
u 21:47
Wow, upropastila si lice plastičnim operacijama do te mjere da izgledaš neprepoznatljivo, jedan je od negativnih komentara
Pogledaj originalni članak

Slavna posvuduša Kim Kardashian (37) objavila je fotografiju iz tinejdžerskih godina, čime je privukla i brojne negativne reakcije "hejtera".

Popularna Kim na fotki iz 1997. godine koju je objavila na Instagramu ima 17 godina te je u društvu prijateljice Sarah Howard.

Iako su fanovi oduševljeni fotkom iz prošlosti, mnogi su je napali tvrdeći da je fotka obrađena kako. Optužuju je između ostalog da je "sredila" nos jer izgleda slično kao danas, iako se plastičnim operacijama podvrgnula nekoliko godina nakon što je dotična fotografija snimljena. Neki unatoč tome smatraju da je razlika u odnosu na danas ipak očita.

- Kim je izgledala puno bolje kad je bila potpuno prirodna - komentirao je jedan korisnik Instagrama.

- Wow, upropastila si lice plastičnim operacijama do te mjere da izgledaš neprepoznatljivo u odnosu na ovu fotku. Koje postignuće - također je jedan od komentara.

Mnogi su primijetili i jedan zanimljiv detalj na fotki - da Kim drži svoju prijateljicu za grudi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar bokolo
bokolo
00:13 26.05.2018.

Dosta sa tim smecem iz mocvare

Avatar Ashley
Ashley
01:42 26.05.2018.

Holywood bljuvotine....

Avatar Ansama
Ansama
02:12 26.05.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Još iz rubrike Showbiz