Fanovi izgubili kontrolu

Mladu pjevačicu na festivalu gađali limunom, evo s čime je to povezano

Foto: REUTERS
Foto: Twitter
Ariana Grande
Foto: REUTERS
Ariana Grande
Foto: Reuters
Ariana Grande
23.04.2019.
u 22:30
Neki fanovi ovaj incident povezuju s albumom 'Lemonade' te smatraju da je to djelo obožavatelja pjevačice Beyonce.
Pogledaj originalni članak

Ariana Grande na ovogodišnjoj Coachelli postavila je rekord kao najmlađi headliner ovog festivala te kao četvrta žena sveukupno.

No, jedan manji incident zahvaljujući fanu i društvenim mrežama ipak nije prošao nezapaženo. Skakućući po pozornici, iz publike je bačen limun na pjevačicu koji joj se odbio od prsa. Pjevačica ga je samo pogledala i bez stanke nastavila s nastupom.

Neki fanovi ovaj incident povezuju s albumom "Lemonade" te smatraju da je to djelo obožavatelja pjevačice Beyonce kao odgovor na glasine da su 25-godišnju pjevačicu nezasluženo platili 4 milijuna dolara više nego Beyonce. Drugi izvori pak opovrgavaju glasine i navode da su obje pjevačice jednako plaćene te da je u pitanju isti ugovor. Beyonce je 17. travnja izbacila i dokumentarac Homecoming, koji donosi detaljan pogled na njezin prošlogodišnji nastup na Coachelli.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Untouchable
Untouchable
05:11 24.04.2019.

headliner??

VO
vorda400
06:30 24.04.2019.

A dobro bolje i limun nego da joj se netko raznese na koncertu