Premijera

Mladi pjevač Jakov Mađarić donosi novi hit autorice pjesme za Eurosong

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
01.05.2019.
u 11:00
Nakon odlično prihvaćenih 'Ljubavi sam žedan ostao' i 'Kišobran', Jakov se okrenuo progresivnijem zvuku u suradnji s Andreom Čubrić i Marijom Luketom.
Pogledaj originalni članak

Novi singl mladog pjevača prepoznatljivog vokala Jakova Mađarića „Kako si dospjela tamo“ rezultat je započete suradnje s poznatom autoricom Andreom Čubrić, čije pjesme prati najmodernija produkcija koja nije zaobišla ni najnoviji uradak ovog talentiranog Slavonca.  


Nakon odlično prihvaćenih „Ljubavi sam žedan ostao“ i „Kišobran“, Jakov se ovoga puta odlučio za još progresivniji zvuk za koji su zaslužni Andrea Čubrić te Marijo Luketa programing/mix/master.  Ova suradnja pokazuje glazbeni smjer u kojem Jakov želi nastaviti svoju karijeru, nudeći publici radiofonične pjesme koje su u skladu s trendovima svjetske glazbene produkcije. 


 

- Nova suradnja, novi projekt i možda i još mnogi drugi baš u ovoj kombinaciji… sve je započelo kada nas je spojila zajednička poznanica. Autorica ovog moćnog teksta i još moćnije glazbe/produkcije je jedna od najjačih autorica na domaćoj sceni, Andrea Čubrić koja je zajedno s Marijom Luketom sažela veliku priču u nešto više od tri minute koje su baš po mojoj mjeri. Apsolutno su pogodili svaku emociju, sliku i zvuk koja će u svakom probuditi sjećanje na neke stare, prošle ljubavi… ili pak staviti 'čvrsti' upitnik kako bi promislili o svojim postupcima i ne zapitali se 'Kako si dospjela tamo?'. Izuzetno sam sretan što mogu raditi s ovim timom, a ponajviše s osobom koja 'proizvodi' najhrabriji i najmoderniji zvuk u Hrvatskoj i još hrabrije tekstove, s ženom koja je napisala herojski tekst za pobjednika Dore 2019 - rekao je o suradnji Jakov Mađarić.

 

Pjesmu prati emotivan spot za čiju je režiju odgovoran Josip Grizbaher.

- Uz ovu progresivnu stvar, za koju je trebalo puno hrabrosti i ljubav na prvu jer je sasvim nešto novo za mene, nešto drugačije i nesvakidašnje, snimili smo i video spot u suradnji s ekipom s kojom obožavam surađivati. Cinematic produkcija iz Osijeka snimila je već dva video spota za mene,  za singlove 'Ljubavi sam žedan ostao' i 'Kišobran'… a suradnja se nastavila i na video spotu za 'Kako si dospjela tamo?'. Oduvijek sam želio crno-bijeli spot, no međutim dosadašnji su iziskivali igru bojama, i napokon je tu. Jednostavan je, odmjeren… odlično izrežiran i snimljen od strane Josipa Grizbahera. Kadrove iz zraka radio Vedran Kliska, direktor fotografije bio je Tomislav Šilovinac - objasnio je Jakov.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz