iskreno progovorila

Mlada glumica otkrila: 'Osoba koja me spolno zlostavljala mi je podmetnula drogu u piće'

Foto: Profimedia
Foto: Francis Specker/Press Association/PIXSELL
Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
10.09.2019.
u 22:30
Camila Mendes, 25-godišnja zvijezda serije 'Riverdale', na prvoj je godini fakulteta bila žrtva seksualnog napada.
Pogledaj originalni članak

Glumica Camila Mendes na fakultetu je proživjela iskustvo koje ju je obilježilo za cijeli život, a sve je odlučila ispiričati u intervjuu za magazin 'Women's Health'.

Ova 25-godišnja zvijezda serije 'Riverdale' na prvoj je godini fakulteta bila žrtva seksualnog napada.

- Imala sam užasno iskustvo. Osoba koja me seksualno napala mi je podmetnula drogu u piće - ispričala je Camila. Kao podsjetnik da nikada ne prestane raditi na sebi napravila je i tetovažu "sagraditi dom". Detalje incidenta ipak nije htjela iznositi, ali odlučila je kako će se ubuduće kretati u sigurnijem društvu.

Foto: AJM/Press Association/PIXSELL

- Jedna stvar koju sam uvijek željela jest stabilnost. Stalno se opraštate s ljudima i stalno vam se odstranjuje identitet. Kad se počnete osjećati kao da se povezujete s grupom ljudi, okruženjem i domom - fizičkim domom, sve se može destabilizirati kada ste odvedeni negdje drugdje - rekla je glumica koja se selila čak 12 puta prije 18. godine.

Iako se ozbiljno brine za svoje tijelo i zdravlje, nije oduvijek situacija bila idealna. Prošle godine javno je progovorila o borbi s bulimijom.

- Tek mi je nedavno postalo bolje - istaknula je Mendes koja to ne bi mogla uspješno prebroditi bez pomoći terapeuta i nutricionista. - Trebali su mi profesionalci kojima vjerujem da mi kažu stvari koje ne znam - objasnila je za 'Women's Health'.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZA
zagi101
22:58 10.09.2019.

u zadnje vrijeme sve glumice imaju traume od neke vrste silovanja ali ipak su uspješne. kako to kako??

BA
BakaMraz
17:26 11.09.2019.

I tata bi sine!!

Avatar Idler 3
Idler 3
23:09 10.09.2019.

I još uz se bulimična....gdo ju bi napal ?!