Samo pohvale

Minea pozirala u kožnim hlačama: Što si starija to si ljepša

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Minea
Foto: Instagram screenshot
Minea
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Minea
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk
10.12.2020.
u 08:45
Ova 43-godišnja pjevačica koju gledamo kao voditeljicu u IN Magazinu Nove TV od svojih obožavatelja dobiva samo pohvale na račun svog izgleda.
Pogledaj originalni članak

"Vrapci i komarci" bili su hit Renate Končić Minee prije 25 godina, a ova 43-godišnja pjevačica zadnjih godina je rado viđeno lice na malim ekranima pjevaču karijeru je sve više zamijenila voditeljskom u IN Magazinu Nove TV, a broj njezinih obožavatelja povećava se iz dana u dan. Na Instagramu ima svoju vjeru skupinu pratitelja koji su sve više očarani njezinim mladolikim izgledom i nakon objave fotografije u kojoj pozira u kožnim hlačama od njih je dobila samo pohvale:

- Zgodan kožnjak. Što si starija to si ljepša. Kako dobra frizura promijeni izgled na bolje. Hlače su mrak. - pišu joj obožavatelji.
Minea se nedavno odlučila i za promjenu frizure i sada ima šiške koje su sudeći po reakcijama njezinih obožavatelja bile pravi hit. 

Ovo ljeto pjevačica i voditeljica našla se u neugodnoj situaciji i postala je žrtve krađe identiteta na internetu i upozorila je na to svoje obožavatelje. - Nažalost sve češće se događa da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana dogodilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim - upozorila je tada Minea, a nažalost nije bila jedina poznata osoba kod nas koja se našla na meti kradljivaca identiteta na internetu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz