parovi

Milojko opet šokirao sustanare, a Milijani je to odgovaralo

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: screenshot
23.04.2019.
u 20:01
Kako to inače biva u srpskim 'Parovima' Milijana i Milojko uvijek su spremni šokirati, a ovoga puta Milojko je otkrio što sve posjeduje i o kojim ciframa je riječ.
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni par Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) ne prestaju bit u centru pozornosti u srpskom reality showu 'Parovi'. Tako se već neko vrijeme Bogdanovićka ne može odlučiti hoće li ostati s Milojkom ili će odabrati oženjenog političara Aleksandra Požgaja (35).

Već nekoliko puta, Milijana i Aleksandar su dijelili strastvene poljupce, a zbog drugih kandidatkinja u showu koje su bile u Požgajevoj blizini Milijana je imala napadaje ljubomore. Njoj se očito sviđa što je Aleksandar 'zabranjeni' muškarac, ali i dalje se predomišlja koga će odabrati.

Njezin sadašnji zaručnik Milojko raspolaže s imućnim svarima, a stanare vile šokirao je kad je počeo nabrajati što sve posjeduje.

- Imam kuću od 50.000 eura na selu, kupaonicu od 5.000 eura, brvnaru u koju sam uložio 4.000 eura, stan za 7.000 eura koji sam sam uradio... Na terasu sam dao 5.000 eura pa plus kuća, garaža, šupa pa vi izračunajte koliko to dođe. Imam i 12 ari posjeda i 5 hektara zemlje. Je l' to dovoljno? – pričao je Milojko praktički samom sebi, a sustanari su ostali u tišini jer nisu vjerovali što on govori dok je Milijana pored njega zadovoljno kimala glavom.

 

Pogledajte koji razvodi su šokirali javnost.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:25 23.04.2019.

Hvala Bogu evo nama opet Milojka, šta bi mi bez njega ? 😂

ML
mlado
12:53 24.04.2019.

Sram vas bilo! Kao Informer želite biti = dno dna novinarstva, i dublje od dna.