drama u 'Parovima'

Milojko i Požgaj obračunali se zbog Milijane, ona od šoka pala u nesvijest

Foto: Screenshot Happy TV/Srbija Danas
Milojko i Požgaj obračunali se zbog Milijane, ona od šoka pala u nesvijest
08.04.2019.
u 19:50
Dok je Milijana nepomično ležala zatvorenih očiju, dvojac se osim verbalno obračunao i fizički.
Pogledaj originalni članak

Ne smiruju se strasti u 'Parovima'. Aleksandar Požgaj bacio je oko na Milojkovu odabranicu Milijanu što se 74-godišnjaku nikako nije svidjelo. Dok se presvlačio u garderobi 'Parova', Božić je Milijani Bogdanović (21) obećao da će je zaštititi od Požgaja, koji je baš u tom trenutku ušao u garderobu, zbog čega ga je Milojko napao.

- Sklanjaj se, kako te nije sram! A ti, Milijana, nemaš što razgovarati s njom - poručio je Milojko. 35-godišnji Požgaj nije mu ostao dužan pa je uzvratio da Milijana nije njegovo vlasništvo. 

Usred svađe Milijani je od šoka pozlilo. - Jao, vrti mi se u glavi. Nije mi dobro - viknula je stanarka, te su joj u pomoć pritekli Elvin Kadrić Kadra i Izabela Alijoski koji su joj donijeli vode i odveli je do kauča gdje je nepomično ležala neko vrijeme. U tom trenutku navodno je došlo i do fizičkog kontakta. - Nemoj me lupati po leđima - rekao je Požgaj dok je Božić negirao da ga je uopće dotaknuo. 

Nakon što je Milijani pozlilo parovi su već počeli spekulirati je li uzrok nesvjestice stres ili je to znak trudnoće s obzirom da je prije nekoliko dana izjavila da želi bebu, piše Srbija danas. 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar antimaterija
antimaterija
20:13 08.04.2019.

Koji šund!!! Bože mili što je vama i ostalim medijima, pa zar je naše društvo ovoliko nisko palo?

IG
Igggy
20:11 08.04.2019.

OVO je vijest!

KA
kalimera
08:38 09.04.2019.

Severina je jučer dobila mengu.Trajat će 5 dana.