dobro se osjeća

Milka Babović (92) završila u bolnici: Zaražena je i koronavirusom

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
28.10.2020.
u 16:36
Prije 15ak dana zbog uobičajenih zdravstvenih tegoba za njezinog godište hospitalizirana je, a danas prebačena u Kliničku bolnicu Dubrava gdje se utvrdilo da je zaražena i koronavirusom.
Pogledaj originalni članak

Legendarna televizijska sportska novinarka Milka Babović juler je proslavila svoj 92. rođendan, no ne onako kako je htjela.  

Prije 15ak dana zbog uobičajenih zdravstvenih tegoba za njezinog godište hospitalizirana je, a danas prebačena u Kliničku bolnicu Dubrava gdje se utvrdilo da je zaražena i koronavirusom, piše Jutarnji list.

Milka s obzirom na godine spada u najrizičniju skupinu, no Jutarnji list prenosi informacije iz bolnice da se gospođa Babović osjeća dobro, dobrog je duha i lucidna kao i inače te se očekuje da će se u potpunosti oporaviti.

Milka je inače bivša sportašica. Bavila se atletikom, a ostala je upamćena kao vrhunska sportska novinarka i jedna od osnivačica Sportske redakcije tadašnje Televizije Zagreb. Većina gledatelja pamti ju kao članicu žirija u showu "Ples sa zvijezdama". 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LI
Linomedo
22:42 28.10.2020.

Želim joj brzo ozdravljenje, bitan je vedar duh, a ona ga ima.

YO
yocablokirando2022god
20:05 28.10.2020.

Znači zbog nje je sva ta frka...

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
17:32 28.10.2020.

Vrijeme je za Milku.