Kiša uvreda

Milijana sjela Požgaju u krilo: 'Osramotila si sve žene u Srbiji!'

Foto: Screenshoot: YouTube
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Instagram
Foto: screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: screenshot
Foto: Instagram
Foto: Facebook
24.04.2019.
u 17:51
Ljubavni trokut u reality showu 'Parovi' ponovo je pokrenuo lavinu uvreda među natjecateljima.
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se sapunica čiji su glavni akteri i ovog puta Aleksandar Požgaj, Milijana Bogdanović i Milojko Božić.

Sinoć su se ponovo uzburkale strasti nakon što su Milijanu upitali bi li spavala s Aleksandrom. Tenzije su se nastavile dizati, a Požgaj je prozvao Milijanu da nije iskrena i da jedno govori kada su u tajnoj sobi, a drugo kada je pred kamerama. Pitao ju je plaši li se Milojka i tuče li ju, što je ona negirala. Kada ju je pitao hoće li ga ostaviti kada iziđe iz kuće, rekla je da to ne zna.

"Ti si luđi od najluđeg konja", rekao je Požgaj Milojku na što mu je on odgovorio da je on ljepši i bolji od njega. Upetljala se i Vesna Rivas koja je optužila Milijanu da voli njegovo "blago i kuću". Ubrzo su se Milijana i Milojko počeli svađati, a Milijana je odlučila promijeniti strane i sjesti pored Požgaja. Točnije, njemu u krilo.

"Sad narod navija za Milojka umjesto za tebe", rekla je Bojana Požgaju dok je on napadao Milojka te navela da gledatelji smatraju da je Milijani bolje da je sa starijim, ali slobodnim muškarcem. Dok je Požgaj stajao i svađao se s Vesnom, Milijana ga je držala za nogu. Vesna je optužila Milijanu da je "osramotila sve žene u Srbiji".

Požgaj je nastavio s vrijeđanjem, a Milojko se nakon nekog vremena odlučio zamoliti produkciju da ga puste da ode spavati.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar VinkoL
VinkoL
21:27 24.04.2019.

Još je 6 sati d kraja dana, kolko "vesti iz otadžbine" možemo očekivati?