Nova ljubav

Mila Kunis i Ashton Kutcher uhvaćeni u strastvenom zagrljaju

Foto: Profimedia
Kunis Kutcher
Foto: Pixsell
mila kunis (1)
Foto: Pixsell
mila
Foto: pixsell
ashton kutcher
Foto: pixsell
ashton kutcher
23.07.2012.
u 13:24
– Ashton i ja poznajemo se 15 godina. Imamo zajedničke prijatelje, ugodno nam je kad se družimo i to je to. Nismo u vezi – izjavila je nedavno Mila za Elle.
Pogledaj originalni članak

"Jackie i Kelso ponovno su skupa!", povikali su svi obožavatelji serije "Lude sedamdesete" nakon što su u javnost izašle slike Mile Kunis i Ashtona Kutchera u ljubavnom zagrljaju. Dvoje glumaca, koji su ljubovali i u spomenutoj seriji, spojilo se nakon petnaest godina poznanstva. Iako su isprva nijekali da između njih dvoje frcaju strastvene iskre, vezu su, nevoljko, sami potvrdili.

Na zabavi organiziranoj povodom snimanja biografskog filma o pokojnom osnivaču Applea Steveu Jobsu zabilježeni su fotoaparatom anonimnog promatrača. Na fotografijama 28-godišnja Mila Kunis i šest godina stariji Ashton Kutcher maze se pred svojim kolegama. Glumica je "kolegi" sjedila u krilu, prislonivši mu glavu na svoja prsa. U sljedećem trenutku spojile su im se i usne.

– Ashton i ja poznajemo se 15 godina. Imamo zajedničke prijatelje, ugodno nam je kad se družimo i to je to. Nismo u vezi – izjavila je nedavno za Elle Mila, zvijezda filma "Veza bez obveza".

28-godišnja Mila i ovu bi vezu, baš kao i u tom filmu, mogla završiti pred oltarom. Naime, ona i njezin novi izabranik navodno su zajedno posjetili i Kutcherove roditelje proslavivši s njima američki Dan nezavisnosti, 4. srpnja. Novinarske upite i tad su oboje ignorirali.

Ashton Kutcher tako je "uhvaćen u mrežu" i prije nego se ohladio od razvoda od Demi Moore. S petnaest godina starijom suprugom razdvojio se, nakon šest godina, krajem prošle godine. Mila Kunis 2010. godine prekinula je osmogodišnju vezu sa zvijezdom filma ''Sam u kući'' Macaulayem Culkinom i otada je povezivana s mnogim kolegama. No, nijedna od navodnih veza nije potvrđena.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.