dobre prijateljice

Mia Dimšić posjetila malenu Albu kod Petra i Hane pa otkrila na koga sliči

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PIXSELL/Ilustracija
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Facebook
Mia DImšić
Foto: PIXSELL/Ilustracija
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Goran Čižmešija
Mia Dimšić
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Matej Grgić
Foto: Simone Di Luca
Foto: Mario Poje
Koncert Petra Graše u Areni Zagreb
Foto: Danijel Galić
Mia Dimšić
Foto: Promo
Mia Dimšić
Foto: Facebook
Mia DImšić
Foto: Facebook Leo Nicolier
Mia DImšić
Foto: EBU / CORINNE CUMMING
Foto: EBU / CORINNE CUMMING
Foto: Privatni album
20.10.2022.
u 10:40
Ove godine je Dora, izbor za pjesmu koja će Hrvatsku predstavljati na Euroviziji, bio na isti dan kada i svadba Petra i Hane, zbog čega je Mia bilo primorana je propustiti.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Mia Dimšić (29) progovorila je za IN Magazin o malenoj Albi, kćeri bračnog para Grašo, Petra (46) i Hane Huljić (31). Mia je inače dobra Hanina prijateljica, zbog čega je naravno bila pozvana vidjeti bebu, a Mia je otkrila i kome više sliči.

- Otišla sam vidjeti Albu. Prekrasna beba, lijepa na roditelje. Nemam pojma na koga više sliči, ja nikad ne vidim na koga bebe liče. Meni možda više na Hanu jer ima velike, prekrasne oči kao ona, ali to će se još mijenjati - rekla je Mia.

- Naravno, svaka strana obitelji govori da beba liči na njih - dodala je glazbenica.

Podsjetimo, ove godine je Dora, izbor za pjesmu koja će Hrvatsku predstavljati na Euroviziji, bio na isti dan kada i svadba Petra i Hane, zbog čega je Mia bilo primorana je propustiti. No, Hana je u jednom trenutku svim okupljenima rekla da moraju glasati za Miju te je tako na trenutak zaustavila svadbu. 

Malena Alba na svijet je došla 17. srpnja u splitskom rodilištu. Djevojčicu je Hana rodila carskim rezom u kasnim poslijepodnevnim satima i malena je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara i unijela je veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić. Fešta povodom dolaska prinove bila je u krugu obitelji i prijatelja, a ponosni djed Tonči Huljić javio nam se nakon proslave i otkrio kako je prošao porod te zašto su roditelji odabrali ime Alba za svoju djevojčicu.

- Malena Alba iznenadila dolaskom nekoliko dana ranije. Ali sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni. Petar i Hana unaprijed su se dogovorili da će, ako bude djevojčica biti Alba (ime je latinskog podrijetla i dolazi od riječi albus (bijelo, svijetlo). Posebno lijepo značenje ovo ime nosi u talijanskom i španjolskom jeziku – zora i izlazak sunca op. a.) jer je njegov tata Zoran, a da je bio dječak zvao bi se Tonči, po njegovu djedu i meni - otkrio nam je Tonči. Hana i Petar vjenčali su se u Splitu ove veljače, a da su u ljubavnoj vezi razotkrilo se u listopadu prošle godine. 

VIDEO>>Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
11:29 20.10.2022.

uh, dajte obje zatvorite usta, dijete ce se prepast tih zuba

DE
DenisSplit85
05:23 24.10.2022.

Ona je prije vidjela Albu nego Graso

Avatar Ninefinger
Ninefinger
12:44 20.10.2022.

Danas su preljubnici u điru na vl-u.