DVOSTRUKO SLAVLJE

Mate Bulić dobio zlatnu ploču i predstavio novi album

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Mate Bulić je dobro zabavio sve prisutne
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Bulić je dobio zlatnu ploču za 3000 prodanih primjeraka albuma "Domu mom"
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Lidija Bačić i Ivana Marić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Milijan Brkić i Ćiro Blažević
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Mate Bulić i Renata Končić Minea
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Mate Bulić, Nino raspudić, Ćiro Blažević
18.10.2016.
u 14:55
Pjevač iz Čitluka nagrađen je zlatnom pločom za 3000 prodanih primjeraka albuma “Domu mom”, a predstavio je i novi album “30 godina s vama”.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Mate Bulić sinoć je u zagrebačkom klubu Roko imao dvostruki razlog za slavlje. Pjevač iz Čitluka nagrađen je zlatnom pločom za 3000 prodanih primjeraka albuma “Domu mom”, a predstavio je i novi album “30 godina s vama”. Riječ je o CD-u i DVD-u snimljenom lani 27. studenoga.

Koncert za pamćenje

Mate je te večeri publici priredio koncert za pamćenje i otpjevao hitove koji su u posebnim aranžmanima prenijeli njegove snažne emocije. Njihovim odabirom Bulić je napravio sjajan presjek svoje karijere u kojoj je objavio deset studijskih albuma prodanih u zlatnim nakladama. A da je Mate omiljen među kolegama, ali i političarima i sportašima vidjelo se i sinoć u Roku, gdje su mu podršku došli dati Željko Bebek, Lidija Bačić, Renata Končić Minea, Marija Husar-Rimac, Ivana Marić, Miroslav Ćiro Blažević, Milijan Brkić i drugi.

>>Mate Bulić: Život mi se promijenio otkad znam da ću biti djed

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.