prepoznali i marku

Marko Grubnić pohvalio se modnim dodatkom od čak 24 tisuće kuna: 'To je taman onaj milijun od jutros'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: instagram
Foto: Screenshot
19.04.2021.
u 17:10
Original Bottega Veneta "The Chain Cassette leather shoulder bag" koštačak 3200 eura, što je nešto više od 24 tisuće kuna. Ovaj model dolazi u raznim bojama, a svoju u zelenoj boji pokazala je nedavno i Ella Dvornik na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Marko Grubnić gotovo svakodnevno "prošeta" po novi skupi odjevni predmet ili modni dodatak, a tako je bilo i ovaj put. Naime, Marko se pohvalio novom bijelom skupocjenom torbicom koja je zaludila svijet, a pratitelji su odmah prepoznali da se radi o brendu Bottega Veneta.

Foto: Instagram

Torbica s debelim lancem napravljena je od janjeće kože i postala je pravi hit proljeća, ali i među Grubnićevim pratiteljicama koje su mu ostavljale komplimente ispod posljednjih fotografija s njom.

 

Foto: Screenshot

Original Bottega Veneta "The Chain Cassette leather shoulder bag" košta čak 3200 eura, što je nešto više od 24 tisuće kuna. Ovaj model dolazi u raznim bojama, a svoju u zelenoj boji pokazala je nedavno i Ella Dvornik na Instagramu. 

"Ajme... kad Vam dojadi ova torba... preporučam se bestidno", "Predivna torba", "Rođen si sa stilom, to ti je srednje ime", "Uvjek lijepo obučen i predivan", "To je taman onaj milijun od jutros", pisali su mu pratitelji. Posljednji komentar odnosi se na nedavnu Markovu objavu kada se obratio hejterima.

"Jer dok vi vrijeđate, razbijate glave i tastaturu otkud meni pare, i kako i zašto, ja sam za to vrijeme okrenuo još milijun... I što ćete sad?", kazao je među ostalim.

Inače, Marko je veliki ljubitelj ovog modnog dodatka pa tako posjeduje i Hermes Birkin za koju postoji impresivna lista čekanja, a Grubnić je svoju kupio krajem 2018.  Marko puno pažnje pridaje svojim modnim kombinacijama, a nedavno nam je otkrio i kojih se pravila drži kada je u u pitanju kupovina odjeće.

- Nikada ne kupujem ciljano odjeću. Uvijek stihijski kada mi se nešto svidi. Hvala dragom Bogu, imam sve što mi treba tako da volim kupovati odjeću koja nadopunjuje ili oplemenjuje na neki način moju postojeću. A osnovno pravilo mi je da to što kupujem bude kvalitetno, a iako je moj stil dosta naglašen, bar kada je riječ o muškoj modi, ipak biram classy komade. Volim, kada već dajem novac, da to nije isključivo sezonski trendy komad, već da mi služi nekoliko sezona - rekao nam je. Prošle godine se zaručio i planirao je vjenčanje ali je zbog pandemije odgodio te planove.

VIDEO>> Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

PA
pale007
17:18 19.04.2021.

Koji pajac. Prije mjesec dana plače nad psima iz Dumovca a danas se slika s torbicom od janjeće kože...

PA
Pajo
17:34 19.04.2021.

Obozavam VL i ovakvo novinarstvo. Ovo sam cekao... Otkad su presli u srpske ruke vidi se promjena... Ma, bravo, novinari VL. Vidi se da niste kupili diplomu vec krvavo ispekli zanat... Bravo! Hocemo jos!

AT
atlantisind
17:41 19.04.2021.

Bas sam se zabrinuo dugo nije bilo ovih spodoba,samo neznam dalo smije prdnuti jer se morao dobro potruditi da dobije lovu .