požalila se

Marijana Mikulić o problemima: Jedan sin se probudio s grloboljom, drugi s temperaturom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
23.03.2021.
u 20:17
Mikulić je dodala i što radi nakon što je doznala te loše vijesti. "Stani, duboko udahni, stavi na papir što je neodgodivo i spasi što se spasiti da. Još ovo stigne biti dobar dan" zaključila je.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić(39) na društvenim je mrežama otkrila kako joj je prošao dan. Glumica je inače majka trojice sinova, Ivana Andrije i Jakova.

"Kad ja dogovorim 73 stvari u jednom danu, oni se probude jedan s grloboljom, drugi s temperaturom, a muž odlazi u 7 i vraća se otprilike večeras", kazala je i dodala što radi nakon što je doznala te loše vijesti.

"Stani, duboko udahni, stavi na papir što je neodgodivo i spasi što se spasiti da. Još ovo stigne biti dobar dan" zaključila je. 

 

Podsjetimo Marijana je nedavno progovorila je o tome s čime se sreću glumice na radnom mjestu. - Što je s nama koje nisu htjele da ih se dira ni milimetra više nego je potrebno, koje smo prekidale snimanje kada kolega pređe mjeru, pa doživjele zgražanje i kolega i cijelog seta jer pretjerujemo. Po čijim mjerilima? Tko to ima pravo odrediti što je MENI pređena mjera?! Što je s nama koje smo djeci unatoč, braku unatoč, uvijek došle s naučenim tekstom, ofarbanom kosom, oprane, spremne, i trpjele kolege koje kasne, bazde, bezobrazni su, ne znaju tekst, razbijaju setove.. ali se snima, proba, dok ON ne da svoj maksimum. Jer je svaki taj ON valjda nešto toliko posebno da se to sve mora trpjeti, bez njega se ne može - stoji u dijelu objave.

- Nije nas nitko doslovno silovao, ali dragi moji, sve su to silovanja svoje vrste, zlostavljanja koja ostavljaju duboke rane i ožiljke, stvaraju kočnice kojih se teško riješiti. Kada znaš da nešto nije u redu, i kažeš to, ali zauzvrat ne da ne dobiješ zaštitu i podršku, nego te se u najboljem slučaju ignorira. A češće te se stigmatizira kao puritanku, konzervu, onu koja ne zna kako to ide u „tom našem svijetu“- kazala je.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 2021. godine

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Lutko😊
Lutko😊
21:24 23.03.2021.

A "jadnica"

Avatar di1973
di1973
22:37 23.03.2021.

A jebi ga moj sin i dvije kćeri nisu nikad imali grlobolju ni temperaturu,ali ko nas jebe glavno da je ona i takvi na naslovnici.

MA
Masnica3
07:59 24.03.2021.

Jadnica ne zna kako više da privuče pažnju. Kao da mi druge majke nemamo sve te probleme i još se u 8 ili 9 moramo nacrtati na poslu. A da ne kažem blagajnice koje moraju biti u 6 na poslu za 4000 kn. Dugo sam u umjetničkim krugovima, administracija ona mjesecima ne mora doci na posao a placa 9000