junak Nole

Marijana Batinić otkrila da je doživjela incident s psom: "Rastrgao ga iz čista mira, tužit ću vlasnika"

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Dolazak uzvanika u HNK na svečanu dodjelu Večernjakove ruže
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: John Pavlish
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.11.2021.
u 16:20
-Danas naš mali junak slavi osmi rođendan. Taman je negdje na pola svog životnog puta. Pišem 'junak', a on je zapravo i više od toga. Puna dva mjeseca mi je trebalo da se naviknem na to da je moj Nole izgubio oko i da se uopće odlučim i slova napisati na tu temu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (40) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju svog psa koji slavi osmi rođendan, a progovorila je i o incidentu zbog kojeg će tužiti vlasnika jadnog psa.

-Danas naš mali junak slavi osmi rođendan. Taman je negdje na pola svog životnog puta. Pišem 'junak', a on je zapravo i više od toga. Puna dva mjeseca mi je trebalo da se naviknem na to da je moj Nole izgubio oko i da se uopće odlučim i slova napisati na tu temu. Napao ga je pas iz susjedstva, prekrasan bijeli (sličan samojedu) i rastrgao ga iz čista mira. I ne, ne krivim tog psa nego gazdu, o kojem dovoljno govori to što nikad nije nazvao i pitao kako je Nole dok smo mi proživljavali pravu agoniju. Danima ga je bilo mučno i tužno gledati... Jadan, šokiran, onemoćao, dugo nije ni jeo ni pio, bojao se svakog zvuka, svakog pokreta, nije htio van iz kuće, nije se htio maziti… Ali oporavio se naš hrabri dečko i vratio nam se. Oko je izgubio, ali vedar duh i energiju nije. I da, namjeravamo tužiti tog bezobzirnog čovjeka, vlasnika psa koji ga je napao. Kažu da su nam 'izgledi dobri', ali bit će to pirova pobjeda - hrvatski zakoni pse tretiraju kao stvar, a Nole je samo jedna obična oštećena stvar. Da nije čistokrvan, vjerojatno bi vrijedio još manje. Jezivo! Svi vlasnici ljubimaca znaju koliko im oni znače, ne znam kako se nešto može promijeniti, ali kad vam pas izgubi oko to vam je otprilike kao da su vam biciklu probušili gumu…- napisala je Marijana, a ispod objave javili su joj se brojni pratitelji.

"Nole je zakon", "Ljubav", "Srećica, pravi borac", "Živio Nole", "Predivan je, neka mu je sretan rođendan", "Slatkiš mali", pisali su joj pratitelji, a neki su podijeli i svoja slična iskustva.

- I ja sam prošla slično. Samo što je moj pas od tog trena postao nepredvidiv i pomalo agresivan. A do tad je bio najveća maza na svijetu. A ja... Od tog dana ga se ne usudim šetati jer se jednostavno bojim svakog psa koji se nađe u blizini- napisala je jedna pratiteljica. 

VIDEO: Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'


 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DA
dancuo
16:38 19.11.2021.

Ja sam doživio incident s državom: prvo su mi uništili posao "mjerama" a onda mi je brak propao, pa mi je komunalac još naplatio kaznu jer nisam stavljao smeće na odvoz. Ima toga još ali spomenut ću samo vezano za članak; mog psa je pregazio susjed ali on je lokalni moćnik i nema šanse da ga tužim. Eto, na kraju će biti kao u onom filmu kad lik poludi i krene mlatiti redom. A uz sve to nemam Instagram, Facebook i ostale pizdarije pa vam se neću javljati uživo.

AD
adminka
17:27 19.11.2021.

..ma užas!! Opasno je imati psa i šetati cestom i to ne samo za psa nego i ljude. Zamisli napadne ti psa kojeg vodiš na povodcu, drugi pas kojeg vlasnik pušta da se istrčava pločnikom i to neki jači tako da se tvoj ne može obraniti, a ti se zaboraviš i kreneš naravno braniti svoga psa, i budeš izgrižen??? Pa sad ti šetaj psiće po Zagrebu, Splitu itd.?? Niko ne kontrolira vlasnike, postoje propisi kojih se niko ne drži. Evo dans gotov ugazih pred ulazom u zgradu u poveću hrpicu..jasno je da to lutalica nije napravila, nego je vlasnik svog psa pustio u brzinsko samoobavljanje pred zgradom, jer mu se nešeće, a još manje čisti za psom. I kaj sad?? Di su komunalni redari, je li gospon gradonačelnik?

BL
bloom
18:04 19.11.2021.

Pravda za Noleta!!!