Nema recesije

Marijana Batinić odjednom na eBayu potrošila 15-ak tisuća kuna

Marijana Batinić odjednom na eBayu potrošila 15-ak tisuća kuna
17.06.2011.
u 16:37
Iako obožava internetsku kupnju, nekad je klik mišem ispred racionalne odluke o potrošnji, pa je u nekoliko navrata na eBayu otkazivala naručene dizajnerske krpice.
Pogledaj originalni članak

Splićanka Marijana Batinić, koja je zamijenila voditeljicu Lorenu Nosić u trećoj sezoni RTL-ova showa “Ljubav je na selu”, obožava internetsku kupnju. No, nekad je klik mišem ispred racionalne odluke o potrošnji, pa je u nekoliko navrata na eBayu otkazivala naručene dizajnerske krpice.

Najviše je, kaže, u jednom navratu potrošila između 15 i 20 tisuća kuna. A zbog otkazivanja narudžbi, priznala je, čak je dvaput morala otvarati novu e-mail adresu i korisničke podatke na eBayu kako ne bi shvatili da je Marijana ona ista – nesmotrena šopingholičarka.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar lola lola
lola lola
16:56 17.06.2011.

Bas me zanima koji makro ili kriminalac place ove njezine troskove.

OB
-obrisani-
11:48 19.06.2011.

lola lola Ima u Splitu podosta olinjalih sponzora počevši od onog sa kovrčavom kosom kojeg zovu ,,Rudle,,!