objavila seriju fotografija

Marija Husar Rimac javila se iz Međugorja, pozirala bez trunke šminke i frizure u 46. godini

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: reuters
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Slavonski Brod: Božićni koncert Marije Husar Rimac
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Slavonski Brod: Božićni koncert Marije Husar Rimac
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Slavonski Brod: Božićni koncert Marije Husar Rimac
01.07.2021.
u 09:20
Bila je tamo na 40. obljetnici, sa suprugom i sinovima. ''Došli smo ti, Majko draga, sa svih strana ovog svijeta, donijeli smo ti jade svoje i u njima svoje želje", napisala je Husar Rimac uz seriju fotografija na kojoj je s obitelji.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Marija Husar Rimac na društvenim je mrežama otkrila da je bila u Međugorju. Bila je tamo na 40. obljetnici Gospinih ukazanja, sa suprugom i sinovima. 

''Došli smo ti, Majko draga, sa svih strana ovog svijeta, donijeli smo ti jade svoje i u njima svoje želje", napisala je Husar Rimac uz seriju fotografija na kojoj je s obitelji. Ova 45-godišnjakinja na fotkama nema ni trunke šminke ni frizuru. 

 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno krstila 4-mjesečnog sina Niku, a fotografijom sa slavlja na svom se Instagramu pohvalila i Nina Badrić. 

"Krstili smo našeg Niku", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u društvu malenog slavljenika, njegove majke Marije i oca Vjekoslava te prijatelja. Osim Nine, na krštenju je bilo i još poznatih lica. Slavlje svog nećaka nije propustila ni Marijina sestra, Ivana Husar Mlinac, David Vurdelja poznatiji kao Baby Dooks, Alan Hržica, ali ni Marin Ivanović Stoka.

Inače, maleni Niko drugo je dijete Marije i supruga Vjekoslava. Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći objavili su u listopadu prošle godine i rekli su tada da je ova trudnoća dar od Boga. Par ima starijeg sina Ivana koji se najviše veselio što je postao stariji brat.

– Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan već je dulje želio brata. Posljednji put to je rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku Novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: ''Mama, ja bih želio jednog malog bracu.'' Na to sam se nasmijala i rekla mu: ''I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve.'' I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco – ispričala je Marija u listopadu za Gloriju. Sve do zadnjeg tjedna pred porod pjevačica je bila dosta aktivna pa je tako tik pred porod u glazbenom studiju snimila s Matijom Dedićem i nove pjesme.

VIDEO Meghan Markle rodila kćer: Nova beba mogla bi "smekšati" zategnute odnose u kraljevskoj obitelji!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
13:45 01.07.2021.

Odeš u Međugorje, i onda se naslikavaš i praviš "selfije" s Gospom. I, naravno, to, onda, javno objaviš. Pobožnoj katolkinji bi to trebalo biti zadnja stvar na pameti. Odnosno, ne bi joj, uopće, trebalo biti na pameti. Dobro reče jedan komentator prije mene - malo samopromocije.

KR
Krud
10:14 01.07.2021.

Malo samopromocije.

IP
info_punkt
14:07 01.07.2021.

Čim čujem prezime Rimac, pomislim na lopovluk. Ima li koji pošteni?