emotivna objava

Marica iz 'Života na vagi' zbog korone ostala bez četiri posla: 'Bila sam na dnu, kosila sam travu da platim račune'

Foto: RTL
Marica Korolija
Foto: RTL
Marica Korolija
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL/Screenshot
Marica Korolija
Foto: RTL/Screenshot
Marica Korolija
Foto: Screenshot
05.03.2021.
u 19:52
Marica je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Nakon showa je izgubila još 18 kilograma.
Pogledaj originalni članak

Maricu Koroliju (33) javnost je upoznala kada je postala jedna od finalista pete sezone emisije 'Život na vagi' u kojoj je osvojila srca mnogih gledatelja. Marica je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Nakon showa je izgubila još 18 kilograma.

No, prije ulaska u show, Marica se susrela s brojnim životnim problemima, a neke od njih je podijelila u emotivnoj objavi na Instagramu. 

"Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od 4 posla odjednom prestala dolaziti zarada od sva 4 (Covid) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune. I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši a ona samo šuti i ništa ne govori. Tu istu noć dobila sam broj od njenog sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i da što ja mislim o tome.. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na Učilištu Laura, primljena na Život na vagi te sam promijenila svoj život za 360 stupnjeva", napisala je i dodala: 

"Iz svega ovoga sam naučila da ona izreka doista vrijedi : kada ti život da limune, napravi limunadu.  I evo me danas. Sretna sam, ispunjena, živim život punim plućima i okružena ljudima kojima vjerujem i koje volim", kazala je i dodala da je Edin Mehmedović, jedan od trenera iz showa, velik čovjek, ali da će "detalje zadržati za sebe". Edin je bio posebno ponosan na Maricu zbog transformacije.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. Njezina transformacija u showu ganula je i trenera Edu koji u finalu RTL-ovog showa nije mogao sakriti suze kad je ugledao Maricu. 

"Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van. Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije", rekla je Marica u finalu showa i rasplakala je ovim riječima svog trenera. 


Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.