Bliske su

Mama Meghan Markle zbog kćeri će napraviti ovu žrtvu

Foto: REUTERS
Doria Ragland i Meghan Markle
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
14.08.2018.
u 12:14
Doria Ragland uskoro će se iz Amerike preseliti u Veliku Britaniju jer želi živjeti blizu svoje kćeri i navodno će to učiniti već idući mjesec.
Pogledaj originalni članak

Kako strani mediji javljaju, Doria Ragland zbog kćeri Meghan preselit će se u Veliku Britaniju kako bi joj bila bliže, a kako tvrdi izvor blizak Meghaninoj majci, to bi mogla učiniti već idući mjesec uoči svog 62. rođendana.

“Doria je spremna za selidbu u London. Sa sigurnošću znam da jedva čeka živjeti u blizini kćeri s kojom je jako bliska. Osim toga, zavoljela je Englesku, što mi je i sama rekla te vjeruje kako bi u njoj mogla živjeti sretno”, izjavio je za britanske medije izvor blizak Doriji koja je i sama rekla kako je impresionirana kraljevskom obitelji, a osobito kraljicom. 

Doria je u lipnju prestala raditi kao socijalna radnica i već tada pojavile su se glasine kako se planira odseliti u London. Otkako se njena kći udala za princa paparazzi je prate u stopu pa je Doria angažirala i tjelesnog čuvara. 

Za Meghan će mamino preseljenje u London značiti puno jer je zadnjih tjedana pod velikim stresom zbog niza intervjua koje je dao njen otac Thomas Markle i koji su joj stvorili neugodnosti. 

VIDEO Meghan ovim potezom otkrila da je trudna?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VJ
Vl jedi govna
23:17 14.08.2018.

Ja mislio da će si obrijat zdupi

RI
rikavac
20:55 14.08.2018.

To jako bitna vijest. Ako nemate o cemu pametnijem pisat radije nemojte nista. Ko ga zanima gdje ce zivjet mater Meghan? Dno dna.