Poslovni izazov: Zagrebačka pjevačica se u glazbenoj pauzi posvetila svojoj drugoj profesiji

Maja Vučić glasnogovornicima MUP-a održava seminare o komunikaciji

Foto: Pixsell
Maja Vučić glasnogovornicima MUP-a održava seminare o komunikaciji
06.10.2009.
u 16:30
Jedna od novosti na Majinu poslovnom planu jest njezin zanimljiv angažman unutar Centra Sirius, koji je osnovala prije četiri godine s nekolicinom prijateljica, a koji se bavi psihološkim savjetovanjem, edukacijom i istraživanjem.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je zadovoljila mnoge svoje glazbene apetite i raskrstila problematičnu vezu s Igorom Hajdarhodžićem, 32-godišnja zagrebačka glazbenica Maja Vučić posvetila se poslu i reorganiziranju životne svakodnevice. Jedna od novosti na Majinu poslovnom planu jest njezin zanimljiv angažman unutar Centra Sirius, koji je osnovala prije četiri godine s nekolicinom prijateljica, a koji se bavi psihološkim savjetovanjem, edukacijom i istraživanjem.

– Imali smo sreću što se MUP-u jako svidjela ponuda našeg centra pa su nas pozvali da njihovim glasnogovornicima dva dana održimo predavanja o komunikaciji i antistresnim programima. Moram se pohvaliti da smo kolegica i ja za uspješne seminare dobile odličnu ocjenu pa ćemo suradnju najvjerojatnije nastaviti – objasnila nam je Maja, koja uz novi posao i majčinske obveze nalazi vremena i za realizaciju novog CD-a koji bi, u šali kaže, svjetlo dana trebao ugledati ove školske godine. Uskoro bi se, ako sve bude išlo po planu, trebao pojaviti i novi singl nekadašnje članice grupe Divas. Sve svoje obveze Maja uspijeva obaviti do pola četiri kad kreće po Gitu u vrtić, a kad se dogodi neko poslovno putovanje, Gitu uvijek pričuva tata.

Dosad su, kaže pjevačica, uvijek uspijevali uskladiti obveze prema kćeri jedinici, a tako će, nada se, uvijek i ostati. Na pitanje ima li ikakav komentar na posljednji intervju muškarca s kojim je donedavno dijelila dom Maja je kratko i jasno odgovorila:

– Njegove riječi uistinu ne trebaju baš nikakav komentar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RA
rajko
10:07 07.10.2009.

hmmm.kako ja ne mogu dobit posao u doticnom ministarstvu??????nisam poznat?nemam prakse?nesto trece?nisam clan stranke???aaaaa..to je..vidis.

PU
pulari
23:13 07.10.2009.

A ne drzi neke seminare u svezi pomoc u seksu i take stvari npr.