objavila detalje

Maja otkrila što joj se dogodilo za vrijeme leta: 'I tako je Mama Tatarinov izgubila svoje sjedalo'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
04.06.2022.
u 11:40
Odmor je za jako zaposlenu pjevačicu brzo završio, a na povratku je objavila fotku iz aviona i objasnila što se dogodilo za vrijeme leta.
Pogledaj originalni članak

Pjevačicu Maju Šuput (42) posljednjih smo tjedana imali priliku gledati u ulozi voditeljice showa 'Ples sa zvijezdama', a nakon finalne emisije i odrađenog posla Maja se zaputila na obiteljski odmor sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom. Odmor je za jako zaposlenu pjevačicu brzo završio, a na povratku je objavila fotku iz aviona i objasnila što se dogodilo za vrijeme leta. 

"I tako je Mama Tatarinov izgubila svoje sjedalo kako bi se njeno pleme Tatarinov odmorilo i naspavalo" napisala je Maja uz fotografiju na kojoj njen suprug i sin spavaju u avionu jedan pokraj drugoga, dok Nenad drži ruku na Bloomu i čuva ga i u snu.
 

 

Podsjetimo, Maja je prije putovanja objavila fotografiju iz zračne luke na kojoj je pozirala s mališanom. - Idemo mi zasluženo na mini godišnji - napisala je u opisu fotografije, a potom je otkrila kako su otputovali u Tursku. Na svom je Instagram profilu objavila fotografije na kojima je pozirala s Bloomom na pješčanoj plaži D Maris Bay resorta gdje su boravili i prošle godine, a cijena noćenja za dvoje odraslih i dijete košta od 6.000 do 11.300 kuna.

-Najslađi frajer na plaži u mom naručju. Napokon odmor- napisala je pjevačica uz fotografije na kojima je pozirala u prugastom bikiniju i pokazala svoju vitku figuru, a ispod objave nanizali su se brojni komplimenti.

''Zasluženo'', ''Predivni, uživajte'', ''Osmijeh kojem nitko ne može odoljeti'', ''Zavodnik'', ''Kao reklamni poster'',  ''Prava mama'', pisali su pratitelji.

Inače, Maja se nakon završetka showa zahvalila cijeloj ekipi, sudionicima i gledateljima, a posebno je izdvojila kolegu voditelja Igora Mešina. - Odradila sam svoj prvi live projekt najgledanije emisije i moram priznati da sam jako zadovoljna i sretna kako je sve prošlo - zaključila je. 

VIDEO Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

ED
edvardl
14:11 04.06.2022.

Još niste napisali, je li imala meku ili tvrdu stolicu???

PO
Poskok
17:24 04.06.2022.

je li danas na zagreb pridu?

JM
Jmjm
06:21 05.06.2022.

Ova plasticna vec je dodijala i Bogu i vragu a i ovaj sto uporno nas terorizira sa plasticnom i njenom obitelji

Još iz rubrike Showbiz